Kar naredi dom > Dom in male živali
rastline in mački

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rastline in mački
#16
Jaz ti predlagam, da probaš najprej kupit kakšno to travo, ki se dobi ekstra za muce, mogoče bi kaj pomagalo, al pa da samo posadiš v eno malo škatlo kako to travo(rečmo bolj, presadiš), to grobo travo, ki jo mačke obožujejo, pa vidiš kako in kaj, z ostalimi rožami pa bi bla jaz tud malo bolj pazljiva, ker nekatere so lahko tud nevarne(ne znam ti poevdat točno katere) bi mogla malo pobrskat po spominu, ampak ene ziher niso "zdrave" za njih!

Upam, da lepo rešiš to "zadevo" in da bodo mucke jedle tud kaj druga kot pa rožice! :wink:
#17
Jaz mam pa drugačen problem...dan za dnem mi iz sobnih rastlin zgreba zemljo. Kaj lahko naredim?
#18
Vsakič ko to naredi jo pošpricaj z vodo. Po parih špricanjih bo že dovolj da ji flaško samo pokažeš. Poskusi mogoče bo pomagalo.
#19
o.k. bom poročala, če bo učinkovalo
#20
Jaz tudi živim v stanovanju, v bloku. Naš muc je pišel v naše življenje čisto po naklučju. Našli smo ga namreč za 1.november na pokopališču, čisto sestradanega in premraženega. Kar se nam je zasmilil smo ga vzeli domov k staršem in ker imajo 2 nemška ovčarja, ki pa nista vajena mačk. Odločili smo se, da ga vzamemo v Ljubljano in da bomo videli kako se bo obneslo. Zdaj je star 5 mesecev in je vsak dan bolj nagajiv.

Sicer je res, da bi bolj užival na kmetiji kot v stanovanju, kjer ni dreves in zelenja, ampak se tolažimo s tem, da smo mu pa le rešili življenje. Res pa je tudi, da so stroški bistveno višji, če se odločiš imeti mačko v stanovanju. Zdaj nam ni žal, da smo se tako odločili in če ga ne bi bilo, bi ga zdaj vsi zelo pogrešali.


LP


Skok na forum:
Zadnje novice

V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
04.12.2017 ob 10:53:36
V Lokrovcu pri Celju na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Urbano-D 149
V podjetju Lumar v soboto 9. decembra, med 10.00 in 15.00 uro, v Lokrovcu pri Celju pripravljajo dan odprtih vrat na spremenjeni hiši Lumar Urbano-D... Beri dalje »