Kar naredi dom > Dom in male živali
rastline in mački

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rastline in mački
#16
Jaz ti predlagam, da probaš najprej kupit kakšno to travo, ki se dobi ekstra za muce, mogoče bi kaj pomagalo, al pa da samo posadiš v eno malo škatlo kako to travo(rečmo bolj, presadiš), to grobo travo, ki jo mačke obožujejo, pa vidiš kako in kaj, z ostalimi rožami pa bi bla jaz tud malo bolj pazljiva, ker nekatere so lahko tud nevarne(ne znam ti poevdat točno katere) bi mogla malo pobrskat po spominu, ampak ene ziher niso "zdrave" za njih!

Upam, da lepo rešiš to "zadevo" in da bodo mucke jedle tud kaj druga kot pa rožice! :wink:
#17
Jaz mam pa drugačen problem...dan za dnem mi iz sobnih rastlin zgreba zemljo. Kaj lahko naredim?
#18
Vsakič ko to naredi jo pošpricaj z vodo. Po parih špricanjih bo že dovolj da ji flaško samo pokažeš. Poskusi mogoče bo pomagalo.
#19
o.k. bom poročala, če bo učinkovalo
#20
Jaz tudi živim v stanovanju, v bloku. Naš muc je pišel v naše življenje čisto po naklučju. Našli smo ga namreč za 1.november na pokopališču, čisto sestradanega in premraženega. Kar se nam je zasmilil smo ga vzeli domov k staršem in ker imajo 2 nemška ovčarja, ki pa nista vajena mačk. Odločili smo se, da ga vzamemo v Ljubljano in da bomo videli kako se bo obneslo. Zdaj je star 5 mesecev in je vsak dan bolj nagajiv.

Sicer je res, da bi bolj užival na kmetiji kot v stanovanju, kjer ni dreves in zelenja, ampak se tolažimo s tem, da smo mu pa le rešili življenje. Res pa je tudi, da so stroški bistveno višji, če se odločiš imeti mačko v stanovanju. Zdaj nam ni žal, da smo se tako odločili in če ga ne bi bilo, bi ga zdaj vsi zelo pogrešali.


LP


Skok na forum:
Zadnje novice