Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Kje najboljše razmerje med ceno in kvaliteto za kopalnico?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kje najboljše razmerje med ceno in kvaliteto za kopalnico?
#1
Torej, opremiti moramo eno večjo in eno manjšo kopalnico.

Potrebujemo ploščice, 2*WC, bide, 2*umivalnik, tuš (samo spodnji del, ker bo zidan), masažno kad.

Kje najti najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Lahko tudi v bližnji tujini Smile Do sedaj smo gledali recimo v Krismi, ampak cene tam so ubijalske... Confusedhock:


Poleg tega pa še eno vprašanje. Ali je potrebno v tuš spodaj dati kupljeno tuš kad ali so lahko po tleh pač samo ploščice. Se morda dobi kakšna masa, ki se polije po tleh? Problem ni toliko cena, ker kad stane 15.000 SIT, ampak dimenzije, saj bi radi nestandardne - malo ožjo in daljšo, kot klasična 90*90.

Hvala!!!
#2
Pozdravljen!

Ploščice oš našel v merkurju, kjer so cene precej manjše, za merkatorjem v šiški je prav tako enatgovina, ki sicer ne vem imena apak se pelješ vzporedno s celovško proti centru po cesti za merkatorem, in jo po kakšnem kilometru zagledaš na desni strani! V Godešič-u je trgovina na desni strani (če se pelješ proti škofji loki iz lj) pri kolesarski trgovini in imajo prav tako zelo kvalitetne in dokaj poceni.

za banje pa poglej na stran http://www.kolpa.si kjer imajo veliko vrst banj..


Če ti lahko še kako pomagam mi sporoči!
LP
#3
Ali je potrebno v tuš spodaj dati kupljeno tuš kad ali so lahko po tleh pač samo ploščice


Mi smo zaradi ne-klasičnih dimenzij položili kar ploščice - neko nedrsečo, bazensko varianto. Pod ploščicami je 2 x nanešena hidro izolacija - močno upam, da bo služila svojemu namenu !

LP
#4
Jaz osebno sem videl že dosti primerov te variante brez kadi. Tudi brez izolacije bi to šlo! Edino samo čiščenje bo malo težje! Drugače pa ti ni potrebno dajati bazenskih ploščic, saj so le te dosti dražje. Glede na moje izkušnje bi morale normalne ploščice zadostovati!

LP
#5
Z zaročencem sva nameravala imeti namesto tuš kadi na tleh položene le ploščice...Obstaja nek material ki se ga položi pod ploščice, čisto normalne ploščice, niso potrebne bazenske. Vse potrebno za tako zadevo imaš v Kalcer-ju v Trzinu, tudi v Mariboru imajo trgovino. Njihov spletni naslov; http://www.kalcer.si/ . Baje dobiš tudi garancijo. Drugače imaš pa od podjetja Dolomite tuš kad dimenzije 120*70, ali pa od Laufen 150*90, ali pa od Kolpe 120*80.... Midva sva se vseeno raje odločila za kad kot pa ploščice.
"Nikar se ne vznemirjajte, če vas ljudje opravljajo. Če vas ne bi, bi to pomenilo, da ste nezanimivi." Oscar Wilde
#6
Pri nas imamo na vikendu namesto tuša ploščice, čisto navadne, take kot po ostalih tleh. Glede izolacije ne bi vedela, ampak ker ta del vikenda ni podkleten, ne more biti kakšne hude škode, drugam kot v tla voda ne bo šla... :lol:
Samo en problem je, namreč pasje mrzle so. V začetku sem to reševala tako, da sem toliko časa točila toplo vodo, da so se ploščice segrele. Zdaj imamo na tleh nekakšen plastičen "tepih", ki je sicer namenjen temu, da ne drsi (ampak drselo ni niti prej), je pa prijetno topel. O estetiki pa ne bi izgubljala besed... Cry

LP
#7
Problem s tuširanjem na mrzlih ploščicah lahko rešita tako, da na tla položita par desk teak-a (azijski les), ki se v večini uporablja za take namene. To bova naredila midva pa čeprav imava banjo, saj je prijetnejši občutek stati na omenjenem lesu, ki je zelo "nežen" kot pa na banji ali na ploščicah.
"Nikar se ne vznemirjajte, če vas ljudje opravljajo. Če vas ne bi, bi to pomenilo, da ste nezanimivi." Oscar Wilde


Skok na forum:
Zadnje novice

NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
17.09.2021 ob 12:00:26
NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
Tvoja priložnost veselju dati nov naslov Pridite v NLB na posvet k strokovnjaku za kredite ali nas pokličite prek video... Beri dalje »
Toplotne črpalke Mitsubishi Electric izpolnjujejo pogoj CPT
13.09.2021 ob 11:31:52
Toplotne črpalke Mitsubishi Electric izpolnjujejo pogoj CPT
Cenjene Ogrevalne toplotne črpalke Mitsubishi Electric zrak-voda v deljeni izvedbi (v sistemu sta zunanja in notranja enota) se v... Beri dalje »
Gradnja ali prenova hiše z Ytong materialom
10.09.2021 ob 12:09:53
Gradnja ali prenova hiše z Ytong materialom
Če se odločate za klasično gradnjo hiše, boste zagotovo prišli do točke, ko se boste odločali med klasično opeko ali... Beri dalje »
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
02.06.2021 ob 13:07:02
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »