Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Kopalniško pohištvo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopalniško pohištvo
#1
Torej, smo v fazi opremljanja dveh kopalnic z sanitarno keramiko (wc, bide...), pipami itd.

Zataknilo se je pri kopalniškem pohištvu. Ponudbe je sicer precej, vendar se ravno ne navdušujeva nad Kolpo (imamo sicer njihovo kad) in Gorenjem. Omarice in kopalniški bloki nekaterih tujih proizvajalcev so sicer lični (v večini ti siceer kažejo le kataloge), vendar pa so milo rečeno hudo precenjeni. Umivalnik z majhno omarico pod njim, brez ogledala hitro doseže SIT 200-300.000,-.

Zanima me kje ste/boste nabavljali kopalniško pohištvo ?

Ali morda kdo ve za kakšno fino štacuno čez mejo npr. blizu Gorice, Trsta... ... tam bi morda lahko videl še kaj drugega kot samo Gor.. in Kolpo


Hvala in LP
#2
V Gorici imaš štacuno z kopalniško opremo takoj zraven meje....greš čez Vrtojbo-->čez most(nadvoz-krožno križišče) proti gorici(proti centru)-->takoj pod mostom LEVO.

Poceni kopalniške opreme ne kupovat.
Kopalniška oprema je normalno nekaj dražja saj mora biti zaščiteno proti vlagi sicer je v parih letih katastrofa(izkušnje od nas doma-->čeprav pohištvo ni bilo poceni je pa bilo nekvalitetno--->Made in SLO-->ni bilo Kolpa ali Gorenje).

Drugače, Italijansko kopal. pohištvo dobiš skoraj povsod po SLO.
#3
Hvala tris za hitro informacijo.

Italijansko pohištvo resda nudijo povsod v SLO, vendar v glavnem kažejo kataloge - kjer pa se ne vidi barv, kvalitete... itd.

Ali ima ta štacuna v Gorici kaj razstavljenega ?

LP
#4
Nazadnje sem bil notri enih 15let nazaj,....takrat so imeli, sedaj se še mimo bolj poredko peljem tako da ne vem.Žal.

Drugače pa poglej tu in išči(upam da se boš znašel-znanje Italijanščine zaželjeno) - trgovine v ITA:

http://www.bagnoidea.com/


Pa sem ti kar jaz našel nekaj iz Gorice:

Medeot Srl
Via Udine, 159 - 34170 - Gorizia
Tel: 0481.392393 - Fax: 0481.390642
categoria: mobili da bagno gorizia

Stravs Michele Di Stravs Paolo
Via Garzarolli, 92 - - Gorizia
Tel: 0481.20688 - Fax: 0481.20688
categoria: mobili da bagno gorizia

Bressan Alberigo Snc
V.le Venezia, 16 - - Gradisca D' Isonzo (Gorizia)
Tel: 0481.99149
categoria: mobili da bagno goriziaDrugače pa imajo tui pri nas v kar nekaj salonih razstavljeno pohištvo.Ne da bi delal reklamo ampak pozanimaj se npr.v KRISMA Lj. +sproti ko boš šel v Gorico-kmalu po izvozu iz avtoceste za Logatec sta še Gracia in Trgocev .......
#5
Lahko pa lokalnega mizarja obiščeš in se lepo zmenita. Boš imel točno po meri narejeno in tako kot tebi najbolj ustreza.
No money, no funny!
#6
Hei!

Če iščeš kopalniško pohištvo, probaj na http://www.magles.si.


Naredijo ti pa praktično vse kar si zamisliš, furnir, mediapan, vse vrste umivalnikov itd.

Pa za mojo generacijo zrihtam poseben popust :wink:
#7
luc koliko pa pride npr. en tak 3D izris kopalnic..a je dovolj če pošljem ali pa prinesem gradbeni načrt?
LGP, Centri
#8
mi smo v glavnem vse za kopalnico kupili v italiji, pa ne zato, ker bi bilo ceneje, ampak imajo veliko vec izbire. najvec smo nakupili v trgovini florimar (http://www.florimar.it/) v monfalconu, kjer imajo tudi 2 prodajalca, ki govorita slovensko. in tam je res ogromno strank iz slovenije, tako da imajo tudi redno tedensko dostavo v SLO. trgovina sicer od zunaj zgleda zelo majhna, vendar je vse prej kot to. pri nas so se res izkazali.
potem so pa se razne trgovine ob hitri cesti gorica-udine, npr. PARIED (http://www.paried.it/) - res ogromna trgovina, niso pa ravno poceni, je pa fino it tja mogoce ze zaradi kake ideje. Potem je pa se malo naprej proti Udinam na desni strani ceste trgovina Ceramica Uno al neki takega in tam majo tud kar neki uporabnih stvari.

drugace pa imajo ze tudi pri nas kar nekaj lepih stvari, ampak spet niso ravno poceni. Za pogledat je npr. v trgovini Krisma ob mercator centru v dravljah, pa kopalnice Čerin v mednem, pa v Merkurju imajo tudi kar nekaj lepih stvari predvsem od Olympie. Pa v Keor-ju, kjer so pa cene res kar precej visoke.

Ce bi se enkrat kupovala, bi verjetno se vedno sla v Italijo, predvsem tudi zaradi prijaznosti in ustrezljivosti. Se pa res tudi pri nas najde precej lepih stvari, samo mal je treba okol hodit pa vec potrpljenja imet s prodajalci, ki so tako nesrecni v svojem poklicu/zivljenju...

Lep dan!
#9
Vidim, da vas je tukaj kar precej takih, ki mislite da če je cena precej manjša kot drugod, da je tud roba zanič.
#10
Ne vem iz česa se lahko sklepa, da je dosti ljudi mnenja, da če je roba poceni, je tudi zanič...
Vsaj kar se mene tiče, sem zelo pazla pri denarju, ki sem ga porabla za opremo kopalnice. Zato sem tud primerjala cene istih stvari pri različnih trgovcih in iskala najcenejšega. To pa res vzame precej veliko časa. Zato se po moje splača iti v Italijo, ker dobiš res veliko stvari na istem mestu, mogoče niso ravno cenejše kot pri nas, prišparaš pa definitivno na času in živcih, kar je pa tudi nekaj vredno.
#11
Računačlniški izris stane 5.000,00 sit, v primeru nakupo pohištva pa je brezplačen.

Izdelajo lahko pohištvo po tujih katalogih in ga na vašo željo spremenijo oz. dodelajo.


Skok na forum:
Zadnje novice

Redno vzdrževanje doma je nujno
20.01.2020 ob 12:59:50
Redno vzdrževanje doma je nujno
S tem boste poskrbeli za svojo varnost in manj zapletov pri zavarovanju. Izognite se slabi volji, ko vam denimo poči cev in voda... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »
V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »