Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Brazilci so že pred več kot desetimi leti za take "neulovljive" tipe ustanovili kordon smrti (baje je bil iz policijskih vrst). Enostavno so taki tiči preko noči izginevali, ali pa so jih našli kam "zataknjene" s kravato navzgor. Pravijo da se je hitro pričel delati red. Namig, za reševanje slovenskih težav z našimi nikoli ulovljivimi, pa ne kriminalci, prej polit***. Ni vic.
Objave: 16625
Teme: 48
Ocena:
50
Red? Red je vedno pas pripet. Pravijo.
S tem, da bi ga temu morali pripeti okrog vratu in čez tram.
Ampak... To bi bilo v idealnem svetu, idealni državi.
Tako pa se bo še vedno hodil pofočkat ob ponedeljkih na Dob, kasneje pa nazaj v Loško dolino na jago.
Iz tega področja ima itak bogate izkušnje. Ala, na smrt pijan jagr in precizen šus na 300 metrov.
Sicer pa se jutri prične lov na prave kriminalce. Maratonski. Od šest, do šest.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Objave: 250
Teme: 0
Ocena:
2
zelo sem vesel da živim v Sloveniji in ne v Braziliji.
predlagam, da si malo pogledaš eno spletno stran - best gore. tam so najbolj brutalni posnetki in večina jih prihaja iz Brazilije. In res jih je veliko, ki prikazuje kaznovanje lopovov. ampak tistih malih, ne tehle naših "osamosvojiteljev".
Objave: 16625
Teme: 48
Ocena:
50
Ti kar glej take posnetke. Med kosilom je najboljše.
Pa dober tek.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Objave: 490
Teme: 2
Ocena:
2
Gledajo sosedje upokojenca, ki vozi prazno šajtrgo gori doli, gori doli. Pa ga eden le vpraša, zakaj. Zato, pravi, ker jo nimam časa nakidat.
Objave: 546
Teme: 10
Ocena:
2
NUJNO!! Ne vem, kam spadajo resna obvestila, pa bom kar tule dal:
Vlada RS tretira coronavirus COVID-19 izjemno resno.
V kriznem štabu so sprejeli odločitev, da se zaradi preobremenjenosti osebja v zdravstvenih ustanovah, prekinejo vsa testiranja in so uvedli novo testno metodo, katero lahko izvedete kar sami od doma. Pošljete le vzorec svojega blata na naslov:
Predsednik vlade RS Janez Janša
Gregorčičeva ulica 20-25
1000 Ljubljana
Objave: 3200
Teme: 61
Ocena:
17
8. dan izolacije
Ata in mama se ločujeta. S kom naj ostanem?
Matej, 41 let.
Električar
Če ne poslušate nasvet zdravnika, poslušajte vsaj nasvet električarja. "Bolje je izolacija, kot ozemljitev!"
Izolacija
Šesti dan izolacije z možem... Rekla sm mu: »dej pejt nekam vn, bom ti jst kazen plačala!«
Zaloge WC papirja
A mogoče ti veš, kaj je fora z zalogami WC papirja? Ne, človek bi si mislu, da razsaja driska, ne virus.
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
Zbiram predloge, kam za vikend. Želim si adrenalina. Mogoče bom izbrala podstrešje ali pa klet. Oboje mi deluje scary že od otroštva. Najbrž bo podstrešje. Je bolj utesnjeno, pa še luči ni. Če bom imela srečo, me pa prestraši še kak netopir. Popoln adrenalinski vikend odklop!
Objave: 184
Teme: 3
Ocena:
1
I am on a seafood diet.
I see food and I eat it.
Resnicni dogodki, pišemo Božičku in se pogovarjamo kaj bo komu prinesel. Tamal reče, sej ne rabiš pisat, božiček že ve kaj rabiš..ti rabiš čistila, hrano, pralni prašek, plenice...ati rabi nov avto, veliko jahto, traktor, bager, novo hišo, da bo imel mir.
Objave: 4010
Teme: 3
Ocena:
26
En primeren po dolgem času:
Celo leto sem se vozil z avtom na kurilno olje in me je tako vest pekla, da sem naročil nafto za ogrevanje pozimi, da vsaj malo skompenziram.