Opremljanje doma > Talne in stenske obloge
Osb tla kuhinja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osb tla kuhinja
#1
Živjo, v kuhinji in jedilnici imam tla iz OSB plošč. Zanima me katere obloge naj dam še preden kupim vso kuhinjsko pohištvo? Razmišljam o vinilnih ploščah. A jih naj po celi kuhinji položim in potem pečico, pomivalni stroj in vso drugo opremo gor ali je pa bolje v tem delovnem predelu imeti keramiko in potem prehod na vinil? Sprašujem, ker je vinil mehki materijal in dvomim, da pod težo kuhinjskih apatarov zdrži 10 ali 20 let. Kaj pravite?
#2
Razen da se zvija, ni prav nič mehki. Imam lepljenega po hisi.
#3
Mislimo, da preveč razmišljaš in premalo delaš.

Jaz sem ga položil in kuhinjo zmontiral. In tako je že 5 let brez problema. Klik vinil.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!
#4
(30.11.2019 ob 08:21)zidarskiamater Napisal: Živjo, v kuhinji in jedilnici imam tla iz OSB plošč. Zanima me katere obloge naj dam še preden kupim vso kuhinjsko pohištvo? Razmišljam o vinilnih ploščah. A jih naj po celi kuhinji položim in potem pečico, pomivalni stroj in vso drugo opremo gor ali je pa bolje v tem delovnem predelu imeti keramiko in potem prehod na vinil? Sprašujem, ker je vinil mehki materijal in dvomim, da pod težo kuhinjskih apatarov zdrži 10 ali 20 let. Kaj pravite?
2mm lepljeni vinil je trd. Jasno ga položi povsod in potem normalno zmontiraj kuhinjo. In tudi če bi se slučajno poznal kakšen minimalen odtis kuhinje čez 20 let, a to ti je važno?? Takrat boš itak potrgal dol komplet vinil in položil novega + novo kuhinjo.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »