Objave: 45
Teme: 14
Ocena:
0
Imam peč PAVLIČ EKONOMIK 28.
Je morda kdo že namestil nanjo peletni gorilec in sicer katerega?
Objave: 11
Teme: 0
Ocena:
0
Imam isto peč. Montiran imam P7 gorilnik na zgornja vrata. Na spodnja ne gre.
Ocena:
0
Stara je cca. deset let in imam ko odprem spodnja vratca dimenzijo med rešetko in zgornjim robom vratc 22cm. Predvidevam, da bi pri meni šlo.
Si imel kakšne probleme s tem gorilcem? Koliko časa že uporabljaš? Na kolikšni moči pa deluje?
Razmišljam tudi sam o tem gorilcu in pa Centrometal CPPL-35
Objave: 11
Teme: 0
Ocena:
0
Zdaj teče 3 sezona.Gorilnik mi dela na 1 stopnji.Problemov z gorilcem še nisem imel(v smislu zaustavitev ali ne delovanja elektronike). So se pa pojavile razpoke na požarni steni gorilnika.Žarilna svečka je na koncu cevi že čisto razcvetena(ne boš verjel še kar prva). So pa problemi z nastavitvijo gorilnika glede nabiranja žlindre in neizgorjenih peletov.
Vendar vsaka peč in gorilnik je primer zase.
To kombinacijo katero imam jaz potrebuje človeka vsak dan v kurilnici(kontrola in čiščenje šalčke).
Pri nabavi sistema na pelete, ti dobro izbiro omejuje samo debelina denarnica.
Še kako dobro velja pregovor:Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.
Ocena:
0
To okoli moci mi je zanimivo, ravno to me pri CM malo skrbi, ker je od 20kw naprej..tako, da bi morda raje 14kw vzel.
Glede pozarne stene, je morda to zato, ker je gorilec na zgornjih vratih in je vec povratnega ognja?
Ves morda koliksna je dimenzija med resetko spodaj in robom odprtine?
Na koliksno temperaturo peci imas nastavljeno? Pri koliko je vklop in izklop gorilca? Imas dograjen zalogovnik?
Objave: 424
Teme: 22
Ocena:
1
Tole ne sicer ne bo čisto v duhu teme vendar me zanimajo izkušnje uporabnikov Pavličevih peči. Malo sem gledal na spletni strani, posbej me zanima trajnožarna peč a nisem našel preseka, kako je narejena znotraj oziroma kako ima speljane dimne pline in kako je izvedeno čiščenje
Objave: 13139
Teme: 12
Ocena:
-503
omenjen kotel je krasen za kurjenje svega i svašta, pri namestitvi gorilnika se je pa potrebno sprijazniti s precej slabim izkoristkom