Naša familija jetudi uporabnik mtomove sedežene florjan usnjene in za 1.700 € sem dobil res kvaliteten izdelek trenutno v SLO mtom nima konkurence, res pa je da moraš do njih kar je logično sem peljal še mamo ki je naročila poćivalnik JAKOB res super zadeva lahka enostavna tudi za darilo.
Želim jim res veliko uspeha in ni dvoma da bodo.
Včeraj je prispela tudi naša M Tom garnitura. Vse je bilo OK. Tudi dostava je potekala skladno z dogovorjenim. Klapal je tudi napovedan čas dostave, ki sicer v SLO zelo rad gre po zlu. Dobili smo tudi manjše presenečenje - dodatno balzino, ki so jo verjetno naredili iz ostankov blaga - brezplačno.
Če koga zanima - opora za glavo, ki jo lahko poljubno prestavljaš (na sliki spodaj) funkcionira ok. Sam sem bil malo skeptičen, kako bo, a se obnese več kot zadovoljivo.
Evo še naše sedežne. Dobili kot obljubljeno. Cena 1.640 EUR...Florjan, predelan vogal. Širina 310 cm, levi del 180 cm, desni 160 cm. Material: blago (čiščenje z vodo, razred obrabe '100.000 drgnjen'). Dostavljena v dnevno sobo (seveda sem pomagal, a sta bila dva možakarja).
Svaka jim čast v kakšnih težkih pogojih znajo naredit izdelke da stojiš in gledaš, ko pa sediš šele veš kaj je kvaliteta udobja. Jaz bi temu rekel ker sem lastnik FLORJANA kot rang pri avtu GOLF.
Tudi mi smo danes (28.3.2013) naročili Florjana. Fantom in punci (eno sva z možem videla) svaka čast, kapo dol. Ko prideš v Mokronog si kralj, od tam brez sedeže ne greš (:
Neika, žal cen nisva gledala saj ti gospod najprej predstavi posamezne modele in šele nato, v primeru, da ti je kateri všeč, se uskaldijo tvoje želje z njihovo ponudbo (ponudba se popolnoma prilagaja željam) in na koncu gospod pripravi predračun. Priznam, da sem mislila, da bo predračun višji. Cen za posamezne modele pa žal ni razstavljenih.
Zanimivo pri tej ekipa tom-a je to, da se posvetijo stranki-kupcu kot človeku in dejansko deluje takoj "kemija" in ko dobiš sedežno ti ni žal še bolj pa je zanimivo, ker imajo s tovarniško prodajo za 50% nižje cene kot primerljivi izdelki s katerokoli trgovino ali moj primer pohištvo Žakelj ki mi je bil najprej favorit samo prodajno osebje se skrije po strokovnosti teh iz toma. Cene izdelkov mi je pa jasno sedaj ker sem kupoval še omare lip bled da so različne ker se s sedežno prilagajajo vsakemu kupcu posebej.