Objave: 63
Teme: 27
Ocena:
0
Pozdravljeni!!
sedaj sva v fazi odločanja kaj dati med pult in omarice.
Odločava se med steklom ali epoksidno barvo.
Za steklo sem slišal da je problem z čiščenjem še posebej na področju kuhalne plošče.
Kakšne so vaše izkušnje !!
In ali je kdo že prebarval z epoksidni barvo ter katero?
Lp
Objave: 504
Teme: 32
Ocena:
2
midva bova dala barvano steklo, 70€ po kvadratu z montažo.
Tudi naju zanima glede čiščenja
Objave: 1892
Teme: 5
Ocena:
0
s steklom ni nobenega problema s čiščenjem, se zlahka očiti, je pa res, da se pozna vsaka kaplja..
Objave: 311
Teme: 3
Ocena:
0
Steklo. Zelo priporočava.
LP :D
Servis Pipe
Objave: 154
Teme: 1
Ocena:
0
Pralno barvo - takšno kot imajo v lepotnih salonih v masažnih sobah, kjer se zid samo pobriše in potem imaš mir. Barva pa se mi zdi, da ima v sebi latex. Pobarvaš v barvo ki si jo želiš in imaš mir. Ne rabiš nobenega mojstra ampak samo prebrat navodila. To kar se tiče čistoče in enostavne rešitve. Drugače pa za en dober effekt se naredi spatolato in se lepo premaže in je zlatko kot steklo. Tu bo cena dela verjetno nekaj večja, ker ne zna kar vsak to naredit res dobro, je pa effekt toliko bolj edinstven in se lahko igraste z barvami in effekti.
LP
Interior Designer
Objave: 1521
Teme: 56
Ocena:
0
A ni najcenej vzeti steklo barvano (odvisno od željene barve) z protivlomno folijo in s silikonom prilepiti. 100% tesinti v tem primeru ni potrebno saj se prah za steklom ne vidi.
Lp Andrej
Objave: 63
Teme: 27
Ocena:
0
Pozdravljeni!!
V bistvu naju skrbi ker bi rabil dolžino stekla v kuhinji cca 3 m.
V kolikor sem seznanjen da daljšega kot 2,5 se ne dobi oz. je nevarnost da bi počil.
Da pa bi bil deljen je pa že en novi spoj kjer se lahko nabira nesnaga.
Ali lahko kdo pripne kakšno sliko z steklom v kuhinji in pove na kakšen način je pritrjen na steno!!
Lp