Objave: 35
Teme: 5
Ocena:
0
Jaz bi vsekakor vzela viseče omare! Poličk ne bi imela zaradi nabiranja prahu, masti, skratka nepraktičnosti. Pa omarice prav super zgledajo.
Objave: 1353
Teme: 69
Ocena:
0
no saj nad temi omarami se tudi prah nabira in nad omaro s pečico, tako da ta razlog odpade...no še kakšen predlog...
Objave: 558
Teme: 21
Ocena:
0
Tudi jaz bi vzela omarice, če ne boš imela vse kozarce in šalice na razstavi. Edino malo mes skrbi dostopnost v kotu. Jaz, k sem bl majhna tam ne bi dosegla nič. A nad pečico ne boš imela omare, al boš imela mikrovalovno tam?
Ocena:
0
mikrovalovne nebom imela, jo imam doli v kuhinji, in je nič ne uporabljamo.... nad pečico nebom imela nič, je bolj malo prostora, ker je poševni strop (mansarda)...prostora je toliko, kor je visok hladilnik (hladilnik je tik pod poševnino)...
...drugače pa tudi če bi imela poličko, bi imela kaj dekorativnega tu gor, kozarce pa šalce, bi imela zloćene vse v omarah...
...jah, saj jaz sme tudi bolj mala (160cm), upam da bom segnila, če bojo omarice, saj tudi nebojo tako visoko...
Ocena:
0
v ikeji mi je to naneslo nekje 800 evrov...ni pa visok sijaj, in ga niti nebi imela...
Ocena:
0
ladjar pošli mi tvojo postavitev... :P
Objave: 558
Teme: 21
Ocena:
0
Lepo, si to skombinirala. Sej veš, da imam takoj neki za vprašat. :wink:
Stoli me zanimajo. Kje in po koliko si jih kupila.
Sem pa opazila en droben detajl (oz. vsaj zdi se mi da prav vidim). In sicen na okenskem pantu ti manjka en košček plastike. Če rabiš ti ga lahko pošljem, jih imam neki na zalogi. Sam ne vem pa če je ta zadeva od firme do firme različna. Jaz imam zadeve od Kovinoplastike. Namreč ko smo delali omete sem okna vsa zaščitila, potem pa so zidarji to šalabajzarsko dol potrgali in zraven potegnili dol še en kup tek koščkov. No pol sem šla pa v Novo vas kjer ta okna delajo in so mi dlai nekaj kompletov.
Kako to pa da notranjih poličk nimata?
Ocena:
0
stoli so iz ikeje, cena enega je bila nekje 35 evrov...
...na okenskem pantu nič ne manjka, imam plastiko gor...:)
...glede polic, nisem si še jih dala, moogče kdaj nadknadno, sem prvo mislila da bo prah problem, pa to,pa ga samo lepo obrišem dol z pronto metlico...:)
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
ursYY, a si tako dobra, pa napišeš točno katero kuhinjo oz. fronte imaš, lepo, lepo prosim :)
Ocena:
0
applad wais so, so kar fajne, ampak je lak na njih zelo občutljiv...
Objave: 41
Teme: 0
Ocena:
0
zanima me dimenzija mize... mogoče 140x80?