Objave: 151
Teme: 60
Ocena:
0
Včeraj sem prejel kosilnico oz nahrbtno koso Ramda BG-630. Zadeva ne vžge. Vse sem poskusil, še svečko sem zamenjal, mešanica je po navodilih 2,5%, olje husqvarna LS, benzin frišen. Je pa zanimivo, da je vžgala, ko sem odvijačil svečko pa kapnil par kapljic mešanice noter. Delala je dokler je nisem ugasnil... 10 minut recimo, cel dan sem se z njo zajebaval in na koncu vžge 10 minut pred dežjem majku ji j... Naslednji vžig je bil spet neuspešen, spet ne dela. Kaj lahko še poskusim predno jo pošljem nazaj?
Objave: 11932
Teme: 16
Ocena:
27
Primer pumpca je?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 60
Teme: 7
Ocena:
1
Prva zadeva: Husqvarna LS+ je za motorje do 55cm3....pa z njim motorne žage husqvarnine od 60cm3 zaribajo da je veselje.....samo v opozorilo.
Glede vziganja pa: z vgrajeno pumpico napumpaj bencin (pusti ti te neumnosti o MAX 3 pritiskih) sistem oz vse cevke so prazne...po vsej verjetnosti pa imas na dovodu vgrajen tudi filter goriva, ki je suh in noče gorivo skoz njega...malo igrackanja bo resilo to zadevo in potem ti bo delala naprej brez tezav.
Objave: 1312
Teme: 0
Ocena:
20
Verjetno je vgrajena pumpica, pritiskaj tako dolgo, da slišiš pretok bencina ali da vidiš, da pumpica potisne bencin, potem še 3x.