Objave: 422
Teme: 12
Ocena:
2
ja zopet... :(
mi lahko nekdo svetuje kje dobiti kakšne spodobno osvetlitev delovnega pulta - mi je vseeno že ali je halogen ali neon, edina zahtevo je da je izgled ni plastih fantastik in da ima tudi vtičnico (modularni sistem?)...pa da sveti delovni luči primerno in ne samo za okras...
groza da je pri nakupu kuhinje 1001 izbira, ko pa se kupuje lučke je pa žalost...
prosim za pomoč!
Ocena:
2
rentgen hvala za odgovor - te v rutarju sem že videl, izgled nama je ok, manjka mi samo še vtičnica - ta naj bi bila del lučke oz. naj bi se skladala z lučko ker na steni nimam vtičnic...(je pa dovod za luč in vtičnico)
Objave: 159
Teme: 9
Ocena:
0
Še to bi dodala...
Malo premisli, kaj je smiselno.
Če opremljaš kuhinjo za eno prehodno obdobje, bi se jaz na tvojem mestu absolutno zadovoljila z Ikeo ali čim podobnim.
Če kupuješ "zares" :lol: , poem je smiselno odšteti tudi malo več. Ampak 100€ se takoj nabere, bolj realno 200€ :lol: :cry: :lol: :oops: :oops: :oops:
Cene na tisti spletni strani so kar realne, morda kakšen evro manj, ampak "tam-tam".
Ocena:
2
ja če bi kupoval za prehodno obdobje...potlej bi že imel ikeo varianto...tako pa še kar izbirava...
bom kontaktiral uviznika..
najlepša hvala!
Objave: 21
Teme: 5
Ocena:
0
rentgen, a bi bil tako prijazen pa mi povedal tocen tip teh luck, ker jest namrec nisem iz Lj pa bi samo poklicala v Rutar in vprasala ce te lucke imajo. Ali pa mi poves vsaj priblizno - to niso vgradne a ne? Pa tako ima vsaka svoje stikalce?
Objave: 4572
Teme: 210
Ocena:
3
ZA razdaljo dobre pol metra znajo biti halogenke preveč fokusirane, še bolj so fokusirane LED lampice, tako da ostaneta fluorescenca ali navadne ampak res navadne, ne ala fluorescence (bela cev z žarilno nitko).
Objave: 1073
Teme: 8
Ocena:
1
pa si videl starost zadnjega posta ? 4leta in 18 dni ;)
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Objave: 218
Teme: 14
Ocena:
0
Tudi pri nas smo imeli enak problem. Potem smo videli v enem salonu (iskali smo dolge z vtičnicami) in so nas napotivi v Odako. Imajo tudi spletno stran in kataloge, vse se da pri njih osebno videt, cene - meni se je takrat zdelo veliko... Ker pa res dobro osvetlijo vso delovno površino - kar mi je pomembnejše od izgleda, se mi zdijo vredne denarja.