Ne vem niti, koliko časa je pri meni javljalo to napako, ker se s TC praktično ne ukvarjam. Danes sem pogledal, koliko je vode v sistemu in opazil cuden znak
Sem se odpravil proti TČ in opazil v zgodovini, da sem tudi imel Thermodynamic source napako davnega leta 2013. Občutil jo nisem in pojma nimam kaj je hotel pesnik s tem povedat :-)
Figo Napisal:Ne vem niti, koliko časa je pri meni javljalo to napako, ker se s TC praktično ne ukvarjam. Danes sem pogledal, koliko je vode v sistemu in opazil cuden znak
Opazil boš na števcu, saj so ti delali grelci. Poglej v zgodovino, kdaj se je napaka pojavila.
edid Napisal:Sem se odpravil proti TČ in opazil v zgodovini, da sem tudi imel Thermodynamic source napako davnega leta 2013. Občutil jo nisem in pojma nimam kaj je hotel pesnik s tem povedat :-)
tudi pri meni je 2x napisan v zgodovini napak....v tisti drobni kopirani skripti je v poglavju 3.9 zapisano, da se 370 pojavi ob izpadu elektrike, vendar se sistem v kratkem vzpozstavi nazaj, če ne, se ugasne na stikalo in čez nekaj sekund prižge nazaj....
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.