22.2.2015 ob 17:20
Pa kaj potem sploh še nisi dobil odgovora? Pa slike TVOJE mansarde tudi ni ;)
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Citat:je samo izpostavil se en zracni most, jaz sem vprasal kako, in se nisem dobil odgovora.Drugi zračni kanal je potreben, če je plast (deske, sek.kritina, ..) med izolacijo in prvim kanalom prevelika parna ovira, ko tudi z zelo kvalitetno parno zaporo na topli strani izolacije ne moreš preprečiti kondenza v izolaciji.
SubjectX Napisal:Slika dnevne sobe v prilogi.
SubjectX Napisal:Hvala fantje za pomoc, ampak dejmo se osredotociti na problem, ki sem ga izpostavil. Kje bom kaj delal imam ze vse urejeno, slika pa je samo primer kako zadeva izgleda, ce bi natancno prebrali OP bi videli, da se gre za dnevno sobo z visokimi stropi in ne sliko te mansarde..
firefly Napisal:in glede na sliko (deske že sedaj z režami, ozke deske), drugi zračni most odpade/nepotreben. Dobra parna zapora in je.....
Kjer ni NUJNO potreben, se ga izogibajte kot hudič križa.
papez46 Napisal:Problem? :roll:Vidiš, kako preprost je lahko odgovor. Sam pa vidim deskanje, ki se ga "izogibajte kot hudič križa", zabito sleme. Imaš kot imaš, brez nič, bo nič. Ti je mus delat v špic?
Ga nimaš!...
SinAbi Napisal:Vidiš, kako preprost je lahko odgovor. Sam pa vidim deskanje, ki se ga "izogibajte kot hudič križa", zabito sleme. Imaš kot imaš, brez nič, bo nič. Ti je mus delat v špic?