Objave: 824
Teme: 58
Ocena:
0
Tisti, ki ste ali še s krediti gradite ali ste kam vložili denar za čas dokler ga niste porabili. Pri montažni gradnjo to ni problem, če zidate klasično pa dve ali tri leta hitro minejo. :!:
Kakšne so vaše izkušnje v teh primerih? Vsaka banka ponuja kredite, da bi pa kaj ugodnega ponudila v tej smeri pa nisem zasledil. :(
God created time so that things wouldn't happen all at once.
Objave: 194
Teme: 21
Ocena:
0
Mi smo denar položili na račun od hčere, odprt posebej za to. In so obresti kr nanesle že v nekaj mesecih. Gre pa vseeno hitro po njem pri klasični gradnji, brez skrbi :twisted: Aja, pri Hypobank.
Objave: 340
Teme: 0
Ocena:
0
Če si hraber kupi delnice različnih podjetij, če ne pa vezava na banko.
Objave: 1433
Teme: 28
Ocena:
0
Najboljše da ga malo razpršiš: razdeliš na enake dele in vsak del vežeš na daljši rok, en delež pa imaš vpogledno na npr. bonus računu pri sparkasse (zelo dobre obresti za vpogledni račun).
Objave: 866
Teme: 85
Ocena:
0
O BOH MI SMO GA TKO HIT PONUCAL DA JE KR NA RAČUNU VSTAL SEJ SEM SKOR VSAK DAN NEKI RABILA
jeeee mi imamo pa hiško jupi jupi jej! :)
Ocena:
0
8)
Citat:O BOH MI SMO GA TKO HIT PONUCAL DA JE KR NA RAČUNU VSTAL SEJ SEM SKOR VSAK DAN NEKI RABILA
Sej se tudi jaz ne bojim, da bom ne vem koliko profitiral na račun nekih obresti. In tudi planiram, da bi šlo kar najhitreje po njih seveda v zameno za čimveč narejenega.
Ampak "Malo tu, malo tam, pa spet drugam,..."
:twisted: [/code]
Objave: 58
Teme: 7
Ocena:
0
Klasična gradnja in minevanje let!? Koliko denarja pa ti misliš dobiti na kredit? 15 MIO?!
Mi smo 5 MIO od septembra do začetka januarja brez težav pretopili v hišo... Ne mislimo pa zidati nekaj let. Sedaj pa samo še čakamo na nove finančne injekcije.
LpG
Ocena:
0
Gucci Napisal:Klasična gradnja in minevanje let!? Koliko denarja pa ti misliš dobiti na kredit? 15 MIO?!
Mi smo 5 MIO od septembra do začetka januarja brez težav pretopili v hišo... Ne mislimo pa zidati nekaj let. Sedaj pa samo še čakamo na nove finančne injekcije.
LpG
:idea: Je v tej čakalnici še kaj prostora in kje je ta čakalnica, kam moram priti?
Objave: 58
Teme: 7
Ocena:
0
Ni... pišuka... tudi slabega vremena (zime) noče biti in denar samo gre. Saj je super, da se lahko dela dolgo časa, ampak malo bi pa vseeno počival in od plače dajal denar na stran.
LpG
Objave: 866
Teme: 85
Ocena:
0
h mi smo vzeli 15 mio pa je izginil ta denar kot bi trenil tako da :shock:
jeeee mi imamo pa hiško jupi jupi jej! :)
Objave: 130
Teme: 2
Ocena:
0
kredit vzemi takrat, ko boš že malo v minusu (pri izvajalcih), potem ti pa res ne bo treba nikamor drugam nalagati :(
Saj ne vem vsega.
Objave: 83
Teme: 10
Ocena:
0
Mi ga imamo na varčevalni knjižici (Hypo), kjer je obrestna mera skoraj enaka kot bi imel vezan depozit za 1 mesec, razlika je le v tem, da je denar stalno na razpolagi. Sem pa imel na začetku del denarja vezan za tri mesece, pol je pa kar hitro kopnel.
LP
jaz sem se v dveh bankah pogovarjal, da celoten kredit lahko porabim v obdobju, ki ga sam določim (npr. 3,6 ali 12 mesecev). obresti pa plačujem samo za znesek, ki ga bom dvigoval.