Objave: 2655
Teme: 78
Ocena:
5
Ali mogoče kdo ve, kdo je uvoznik za VOGUE okvirje za korekcijska očala? Verjetno hkrati tudi za sončna (ali pa ne)?! Original imam v mislih.
Hvala in LP
Ocena:
5
Hvala! Sprašujem zaradi nabave okvirja korekcijskih očal, ki ga pri naših optikih še nisem zasledil (za ženo).
LP
Objave: 1268
Teme: 7
Ocena:
3
kaj pa če bi pri optikih vprašal? mogoče jih lahko naročijo.
Objave: 1268
Teme: 7
Ocena:
3
link ne gre kliknit ker ga nisi pravilno zaključil ;) drugače pa si si lepo reklamo naredil ;)
Ocena:
5
Pezin, hvala, bom jutri poklical.
Darkside, glede na to, kako sem vprašanje zastavil, sem pričakoval naziv, ime ... in sem ga dobil. No če bo Optik Janez zato kaka očala več prodal mu pa "bog požegnaj". Mogoče jih pa tudi kak "podsvojostrehovec" za gledanje na vaservago rabi 8)
Moja bo pa vesela in če je moja vesela, sem vesel tudi jaz (pazi zdaj naše forumašice :mrgreen: ).
Hvala in LP
Objave: 473
Teme: 6
Ocena:
0
Če je dobavljiv, se pravi še v kolekciji in v prodaji se vsak okvir da naročit... cca 14 čakalna doba.. Napiši model pa bom pogledala....
Objave: 473
Teme: 6
Ocena:
0
Bom pogledala če jih imamo. Smo prejšni teden naročali Voque. Če so novi so sigurno naročeni. Barvo želi rjavo kot na 1 sliki ali črno.? Lušni....Drugače imamo podobnih okvirjev malo morje....tudi drugih znamk.
Ocena:
5
Princes poglej če je, pa me zvrcni na ZS, da vidim od kje ste.
Barvo: nimam pojma, ker okvirja še ni vidla razen na spletu. Z rjavo in črno ne fališ veliko.
PS
mogoče ji pa sploh pasale ne bodo :twisted: