tuš kabina brez kadi (ploščice tudi na tleh) - Print verzija
PodSvojoStreho.net
tuš kabina brez kadi (ploščice tudi na tleh) - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://www.podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Opremljanje doma (https://www.podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Kopalniška oprema (https://www.podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- Tema: tuš kabina brez kadi (ploščice tudi na tleh) (/showthread.php?tid=1632)tuš kabina brez kadi (ploščice tudi na tleh) - benzoo - 14.3.2006

...ali so lahko kaksni vecji problemi s tem? dodatna omejitev je ta, da je tudi pod tus kabino talno gretje, zato kaksna wedi plosca odpade. kaksne resitve predlagate? ...oz. ali poznate kaksnega mojstra keramicarja s priporocili, ki se ne bo "bal" spoprijeti s tem (sam sem kontaktiral ze kar z nekaj keramicarji in ko sem jim omenil idejo, jih nekako ni vec zanimalo - beri, niso se hoteli s tem ukvarjati, ker naj bi bil prevelik riziko, huh!)


- aristotel - 16.3.2006

Zakaj rajši ne kupiš parne tuš kabine, ki je čisto zaprta. Nimaš problemov s plesnijo v fugah ploščič, pa še savno in te zadeve imaš notri.


- benzoo - 16.3.2006

hmm... nevem zakaj, verjetno zato, ker sem si zamislil zidano kabino, oblozeno z mozaik ploscicami Smile nekako mi ni vsec ideja savne v tus kabini, saj je le ta premalo udobna... ce se bo naslo kak visek cekina se bo prava finska savna znasla v kletnih prostorih.


- mici - 16.3.2006

Izvoli link:

http://www.kostomaj.info/


- katy - 17.3.2006

Pri nas smo pred slabim letom prenovili kopalnico in imamo tuš brez kadi, na tleh so samo ploščice, seveda z majhnim naklonom, ampak res ne velikim. Ploščice niso nič posebnega - enak vzorec kot v ostalem delu kopalnice, le malo drugače položene. Je pa res, da v tem delu, kjer je tuš, nismo dali talnega gretja. Še vedno smo navdušeni!


- benzoo - 18.3.2006

mici Napisal:Izvoli link:

http://www.kostomaj.info/

hvala za info! bom poklical mojstra in se pozanimal.Zadnje novice