Najbolj brani spletniki

Zadnjih 7 dni:

Najbolj komentirani spletniki

Zadnjih 7 dni:

 
 

Pravilna reakcija kritiziranega podjetja

0

Dr. MadMan si je privoscil neargumentirano kritiko nekega podjetja, ki pa se tega ni ustrasilo in je pripravilo odgovor.
Vsec mi je, da niso zahtevali izbrisa prispevka. Ker se mi zdi to pravi nacin, odgovor objavljam tudi tukaj.

Dr. MadMan
Ne morem, da nebi odgovorila na vaš komentar g. P.G. oziroma Dr.MadMan. Moti me vaše neresnično komentiranje. Mislim, če je bil tukaj kdo aroganten ste bili to prej vi. Naj vas spomnim, da smo bili na vašem objektu 3x, pa čeprav je oddaljen od našega sedeža podjetja cca 90km. Prvič ogled, kajti izmere se še niso mogle opraviti, ker ste imeli v hiši zidarje in ostale mojstre. Drugič ko je bilo vse pozidano sva prišla z šefom kot smo se dogovorili in celotno hišo premerili in to cca 2 uri (v mrazu- februar), saj je bilo za izmeriti 1.300m2. Nakar ste vi ponudbo potrdili in rezervirali termin izvedbe za april, nato ste sporočili, da ne gre vse po planu in se bodo ometi izvajali v maju, nato ste spet javili, da se bo izvajalo v juniju..., nakar ste nas poklicali, da bi se v juniju oglasili zopet na vašem objektu, kar sva seveda tudi storila in še tretjič prišla na objekt. Takrat ste prišli na dan z odločitvijo, da imate človeka, ki bi vam celotno hišo namesto ometa izdelal suhi omet, oziroma da bi zidove oblagali z gips ploščami in to za smešno ceno. Midva sva vam še predlagala, da če kdo to naredi za ta denar kar naj, še dobro za vas, da boste toliko prešparali sva dejala. Poslovili smo se vljudno in do dneva ko ste napisali zgornji članek in mišljenje o nas, sva mislila, da je bilo vse OK. Ko sva odhajala, ste dejali, da pa naj naredim še ponudbo za estrihe, kar se seveda tudi storila.

Boli me, ker ste vi nas nategovali in na koncu še odpovedali posel, pa vam nismo na ta račun izrekli žal besede, vi pa nas pred javnostjo blatite. V kolikor nebi imeli prevzeto zadosti posla, bi lahko bili na vaš račun tudi brez dela, ko bi vam držali termin izvedbe. Če bi se vse stranke obnašale do izvajalcev kot ste se vi, bi pa res bili velikokrat brez dela. Nikoli ne jemljemo niti tolarja avansa, pa imamo dosti dela, ker so ljudje resni.

Se pa maksimalno trudimo za vsako stranko posebej in se ne obnašamo AROGANTNO, kot menite vi !!! Brez napak pa ni nihče.

Widra s.p.
Branko in Nataša Fabjančič, Sela pri Raki