Najbolj brani spletniki

Zadnjih 7 dni:

Najbolj komentirani spletniki

Zadnjih 7 dni:

 
 

Obnova stanovanja - 2.del

10
Povprečno: 10 (1 ocena )

Med našimi izpraznitvenimi deli so nas ''zmotili'' še sosedovi delavci, ki so nam prijazno postavili in izdelali višinsko sliko dvorišča, vgradili drenažo, postavili robnike, izkopali in povezali ponikalno jamo in nato opalili še eno nočno seanso asfaltiranja. Sam sicer nisem bil najbolj navdušen nad nočnim asfaltiranjem, ker sem se bal, da bo dan pokazal nevidene napake v temi ampak...se je vse izteklo fajn. čakam samo še dež, da vidim če smo bili meteorno uspešni. Super je tudi ponikalna jama,k er je dovolj blizu, dovolj nizko in dovolj velika, da bom lahko vanjo povezal tako meteorno vodo hiše, izteka dvorišča, kot tudi drenažo okrog hiše. Sledijo tlakovci, ampak to po končanju adaptacije spodnjega stanovanja (€€€).

Višinska slika

Ponikalna jama

Robniki

Asphaltiranje

V stanovanju pa vse po starem, nadaljevanje razbijanja tal in vožnja na prikolico in deponijo... V kratkem sledi vgraditev filca (geotekstila) in nasipanje gramoza ter izravnalnega tampona. Nato betoniranje temeljne plošče...

Toliko za enkrat, več v kratkem, mislim da že ta teden Nasmešek LP, rwasc

WAU! Šok terapija
Res vas občudujem, da se spravljate takšne stare hiše obnavljat.
Namreč pri temeljiti prenovi ostane itak samo nekaj notranjih sten (pa še tiste so bolj boge) in obod hiše, vse ostalo je treba od temelja naprej na novo.
Zanima me če se splača vložit ves ta trud čas in denar, da hišo kompletno »auslezvaš«, in potem vse delaš okoli tistih sten ki ostanejo.
Jaz sem podrl hišo, ki je bila v veliko lepšem stanju, kot je ta, in mi ni popolnoma nič žal.

Drugače pa lepo! Pogumno naprej, bom z veseljem spremljal tole prenovo!

Se popolnoma strinjam. Če je rušitev možna. Če pa je v prvem nadstropju že stanovanje, pa se pač zadevo obnovi po najboljših močeh. Nasmešek

Končno spet en zanimiv spletnik. Sicer sem enakega mnenja kot djjerry, ampak če nimaš pač druge variante...
Čakamo del 3. Pa probaj slike prilimat v velikosti recimo 800x600, je malo tečno odpirat vsako posebej.