Najbolj brani spletniki

Zadnjih 7 dni:

Najbolj komentirani spletniki

Zadnjih 7 dni:

 
 

spet ne bo potrebno polivati plošče......

0

Jej, jej, če je to čemu podobno..... Že tako smo počasi kot polžki, potem nas pa dnevno še vreme zeza. No, kakšen delovni dan nam je tudi Merkur porabil, ker niso dostavili kanalizacijskih cevi ob dogovorjenem času.
Skratka, temelji so prav čedni Smeha polna skleda . Na zasip smo čakali 4 dni in v tem času sta domača "delavca" vmes tako lepo počistila, da sem bila kar ponosna nanju Smeha polna skleda . Uradno je bil vzrok za zamudo dež, neuradno iz ust strojnika pa malo večji posel, ki je spodnesel nas z manjšimi denarnimi prispevki v žep njegovega delodajalca Navihan hudiček . V četrtek naj bi bilo zasipanje končano in popoldne urejena še kanalizacija. Tukaj nastopi Merkur oz. njihov prevoznik, ki ni dostavil cevi in že prej dogovorjeno betoniranje talne plošče za petek je padlo v vodo - no, v bistvu je padlo na soboto Zmeden .
In ker mi očitno vedno betoniramo v dežju, je danes pri nas deževalo že navsezgodaj, tako da so bili fantje mokri od dežja še preden je hruška pripeljala dogovorjeno količino. Naš "kupljeni" delavec pride šele popoldne, ker je trenutno v "ta pravi" službi, tako da je tudi tokratno betoniranje potekalo v stilu "A je to" Pomežik in sedaj čakamo njegove komentarje k opravljenemu delu Zavija z očmi Zavija z očmi .
V ponedeljek pripeljejo betonske zidake in upam, da bo potem napredek opaznejši Cool . Do takrat naj bi uredili še drenažo in vsaj deloma pripravili hidroizolacijo - zidake naj bi po plošči vozili z nekakšnim vozičkom, ki hidroizolacijo lahko poškoduje, tako da jo bodo položili šele po dostavi materiala Zmeden: Zamisel