Najbolj brani spletniki

Zadnjih 7 dni:

 
 

Hura za vreme !!

0

Uh, danes sem nekako prešpricala službo Zardel in sem končno našla čas, da sem malo zavihtela metlo po novonastajajoči mojstrovini Smeha polna skleda .
Takole na splošno pa je to praktično neizvedljivo, ker deca pri hiši zaradi nezasutega kletnega dela še ne morejo biti, babi servis pa tudi ni varianta Navihan hudiček .
No, mož me je prijazno opozoril, da pritličja nekako ne bom uspela počistiti, ker še ni vsega lesa popravil. OK, sem si rekla - saj kaj lahko pa tudi jaz prestavim Pomežik .

Že nekaj dni nisem bila na "gradbišču", tako da me je danes pri belem dnevu skoraj kap zadela, ko sem hotela vstopiti na prizorišče.... Skratka, pritličje je ostalo tako kot je Zmeden , ker moje nežne ročice ne zmorejo same premakniti nekaj m3 plohov Jok .

Sem pa pogumno zakorakala v mansardo in jo v nekaj uricah prav čedno pometla, zmetala les, ki je samo še za "podkurit" v en vogal, malo večje dilce v drug vogal, plohe s težavo naslonila na eno steno, železje (uporabno in neuporabno) pa na tretji kup Šok terapija . Vse kupe prahu, opilkov, žebljev, opeke in žagovine sem pustila ob oknih, da jih bo lopatar zlahka pospravil (v jamo Na vsa usta ). Na rokah sem pridelala nekaj žuljčkov, občutek pa je precej dober..... še mož me je pohvalil Smeha polna skleda Smeha polna skleda .

Drugače pa naša hidroizolacija izgleda takole, ob temelju pa se še vidi del izvedbe drenaže (pač, samo še filc, ki vse skupaj pokriva).

Trenutno smo pri nas v optimistični fazi - včeraj je Pečenko napovedal vsaj še en teden tele južne vremenske različice Cool . Pri nas je to kar ugodno, ker je bilo danes 18 stopinj in sončno.... Smeha polna skleda . Če se bo tako nadaljevalo, bomo celo "štirno" uspeli letos zabetonirati Jezik ven .

Včeraj smo že dobili svoj prvi račun za vodo - no, tokrat zgolj števnino...328,28 SIT.
Vodovodni priključek pa nam bodo zaračunali nekaj čez 44.000 SIT - kar se mi niti ne zdi tako veliko - ali pa sem se že tako navadila na enormne milijonske zneske.... Zavija z očmi .