Najbolj brani spletniki

Zadnjih 7 dni:

 
 

Hišica za otroke

10
Povprečno: 10 (1 ocena )

Ideja za vrtno hišico za otroke se je rodila takoj ko so otroci shodili. Že mi kot otroci smo vedno nekaj zbijali iz raznih odpadnih desk in si poizkušali narediti bolj ali manj uspešno zgradbo podobno hišici. Tako je bil ta projekt še toliko bolj zabaven po toliko letih.
Iz začetne enostavne zasnove v glavi je stvar prerasla v cel projekt, ki je vzel precej časa. Predvsem zaradi detajlov in nepravilnih oblik. Skoraj nikjer ni pravega kota, vse je postrani še streha je zvita v propeler. Hišica je v celoti izdelana iz 20, 25 in 50 mm smrekovine, ki sem jo imel doma. Vse deske so skobljane in površinsko obdelane. Podest je samo večkrat premazan s fungicidom ostalo je barvano s polpokrivno barvo, streha pa je pokrita s Tegolo.
Marsikdo bo rekel, da je kopija Hutka. Vsekakor nam je všeč in je bila oblikovno izhodišče, predvsem je naša večja. Ko brskaš po spletu hitro ugotoviš da je takih in podobnih hišk vse polno po svetu. Hišica je izpadla super in lepo popestrila na vrt. Nekdo me je vprašal, kaj bom z njo ko otroci odrastejo? V šali sem dejal, da bo moderen kokošnjak. Nikoli ne veš Nasmešek
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7_0.JPG
8_0.JPG
9_0.JPG
10.JPG

Zelo lepo!

Lepa, kje si dobu tobogan?

Živjo,
Tobogan sem našel na bolhi.
lpk

zelo izvirno super

super