kuhinja - izotop
nazaj na seznam kategorij vsi albumi tega avtorja
0
kuhinja-end-obd.jpg

Kratek opis slike: 

kuhinja: dan kuchen amica
hladilnik: libherr
kuh. plošča: bosch PPP616B20E (plin)
pečica: bosch HBA24U250
napa: elica stone
pom. stroj: bosch SMV63N00EU (popolnoma vgradni)
pipa, lijak: blanco

1/3
naslednjazadnja

Lepo. Še cev za plin prebarvaš, pa bo slika za v kakšno revijo.
Drugače pa me zanima, če si zadovoljen z napo? Tudi pri meni bo brez zračnika.

LP

verjetno se bo spustilo strop, pa se notr skrilo cev in pa cev za napo (čeprav je fajn kot samostoječa).
napa sama je fajn, mogoče bi bilo bolje, da je postavljena bolj v center kuhalne plošče, ampka to je itak pri vseh stenskih enako (pomaknjene bolj proti steni). lahko bi imela kakšen cm več premera in s tem tudi ustje spodaj s filtrom, vendar je vlek kr močan, zato gre vse čez. v verziji brez priklopa na zračnik je malce več hrupa, se mi zdi, ker je zadevo bolj slišat, ko zrak piha čez tiste stranske reže, ki sta na vrhu levo in desno.
glede postavitve sem imel sicer drugo idejo na začetku, vendar ker bi treba premikat priključke (predvsem vodo in plin), je ostalo pri tem in sem kr zadovoljen, da je tako.

Zelo lepa kuhinja! Kupim:))

Šeenkrat: zelo zelo všečno!!! Nasmešek

Bolj gledam te tvoje ploščice po celem zidu, bolj so mi všečne Smeha polna skleda

Lepa kuhinja, imam pa dve vprašanji:
- glede na to da je Dan Kuchen - kje ste jo naročili in kako ste bili zadovoljni z montažo
- ploščice ste verjetno položili pred montažo - kako ste rešili stik pult-ploščice

1:
ne bi rad delal reklame (sploh pa je bilo malo ceneje, ker je bila ene vrsta kontra usluga), recimo pa da je firma na primorskem. montaža je bila ok, sem pa bil zraven in je verjetno kr dobra ideja to, splo v primeru, ko imaš recimo tako pri meni, kjer je treba bit malo tečen, kako vse skupaj postavit ipd. se mi zdi, da včasih znajo malo improvizirat..
2:
ploščice pred montažo, tudi bolj v lastni režiji oz s pomočjo žlahtnika. stik so rešili pri montaži, nekaj z prilagajanjem oz odrezavanjem pulta (ni ravno res 90 stopinj v kotu ipd), ostalo s silikonom Pomežik. zaenkrat je ok, ni pa najbrž to idealna rešitev.

Lepa kuhinja! Všeč mi je barvna kombinacija front in ploščic.
Dan Kuchen so res dobre kuhinje tudi sama jo imam in z njo sem res zadovoljna!

Lepa kuhinja...Kakšna pa je bila cena za tak sestav?

Izotop,

Tisti sprednji "leseni" del iz česa je? Je to oblečena iverka ali kako izgleda to? Sorry za neuko vprašanje ampak še nisem pri kuhinjah Zardel

Iz česa pa je pult? Kako, da ste se odločili za belega (jaz se bojim, da bo s časom kakšna zadeva pustila lise ali kak madež se zajedel,...)?

@melhijad:
kot sem omenil, sem jst dobil zadevo malo ceneje, kot bi jo recimo kot "normalen" kupec, bi pa takšen sestav (takšni ročaji, izvlečne ledvičke v kotu, dodatni elementi iz stranic ipd) prišel kaj pa vem tam proti 4k, se mi zdi, se pa seveda da dobit kakšen popust ipd, tako da recmo tam ene 3,5 ali malce več (ampak treba res dobro preverit ponudbo ipd, so lahko kar velike razlike, tako v ceni, sastavi, ponudbi itd). zdej so mogoče cene že nižje, ne vem..
seveda je potem treba nabavit še belo tehniko ipd in tukaj so spet lahko precej različne cene in se še kako splača malo povprašat naokrog.

@lele:
za točne sestav front najdi kakšen njihov katalog, nucajo pa vse firme približno enka material pri modernih kuhinjah, ni to glih iverka, ki jo imaš v mislih, gre za trpežne materiale. ta model ima pač glossy finiš, zato smo si tudi omislili tiste ročaje, ki se tudi skladajo z linijo hladilnika ipd.
za pulte enako: to je kr orenk material in do sedaj je bilo mariskaj že politega po pulta, pa brez problema. ja, vsi se bojijo te bele, samo bolj iz nevednosti, kot kaj drugega, če se mene vpraša. verjetno je material isti, pa če je pult zelene ali rdeč, le drugo barvilo je v zaključni plasti na obodu. pustimo zdej pulte, ki so iz homogenega materiala (kamen, kerrock itd). tak pult mislim, da moraš naročit posebej, ne vem, če ga dan-kuchen trži.

Meni je pretemno. Če smem dodati še to, mi ni všeč, da je parket ene barve, leseni del kuhinje pa druge.

hja, temne se je pač treba navadit (v osnovi sem tudi jst iskal malce bolj svetlo ozadje). je pa že kr nekaj časa trende redimo kuhinj z črnim ozadjem ipd..
barve so tudi precej varljive na slikah, msilim, da bi si v živo premislila Pomežik.

zelo lepo Nasmešek

kje se lahko kupijo take ploscice in koliko kostajo?

Kako to da imaš v kuhinji parket?


... no tukaj je lep primer še enega mavričnega terorista:D joj joj
barve! na tejle sliki jih je sedem,zakaj?!?!( pa to je brez rožic pa tiste rumene cevi tam gor)
pa modre ploščice.... sej ne morš!
pa zakaj si dal okroglo napo če maš vse tako lepo oglato, to je čist skregan z logiko!

tako kuhinjo vam jaz naredim za 2.500€
-pult ultrapas sijaj
-fronte (vrata) sijaj iveral
-vodila grass ali blum mehko zapiranje......

to je moje mnenje o tejle kuhinji!
mizar andrej;)

kuhinjo se najbolj splača dati delati mizarju (kateri ima dobre ideje-mizar mislim, da ti svetuje). Pomežik jaz poznam ene ga dobrega , kateri mi je opremljal celo hišo--MOJ MIZAR JE RES DOBER.!!iMAM OPREMLJENO KOT SEM SI ŽELELA!!CENOVNO SE MIZAR LAHKO PRILAGODI STRANKI ,ZATO JE TO ŠE TOLIKO BOLJE KOT KUHNO KUPITI V TRGOVINI.
GDOR ŽELI ŠT. MOJEGA MIZARJA MI NAJ ODPIŠE IN JO BOM DALA.

LOP IN LEPO OPREMLJAJATE

@ mizar:
-očitno ti vidiš mavrico, ploščice so sive.
-barve so skladne (siva, rjava, rumena, zelena itd).
-napa je sicer polokrogla, pa vseeno: očitno si spregledal vsak katalog modernih kuhinj zadnji 5 let, kje je rešeno na podoben način, tudi na strani elice, recimo boš videl kaj takšnega. ne moreš vrjet, kako nimajo pojma ti dizajnerji, kajneda?
-za kuhinjo sem dal približno tak denar, kot ga omenjaš, z davkom plačanim državi Pomežik.
to je moje mnenje o tvojem

@danica:
sej vrjamem, da imaš dobrega mizarja, ki ga rada hvališ naokoli, ampak ta zgoraj kuhinja je tudi po mojih željah narejena ( na cm, z obitjem hladilnika itd), pa nisem rabil "mizarja*". da se skombinirat z klasičnimi moduli čisto vse, če pa ne gre, pa je že v osnovi prostor precej čudno zastavljen , po mojem..

kje si pa nabavil belo tehniko, predvsem me zanima kuhalna plošča?
lp

Meni se tudi zdi barvno neusklajeno in nefunkcionalno..mi ravno moderno-vsaj ne sodobno italijansko..pa zakaj hudica stedilnik na sredo, delovnega pulta pa 20 cm na vsaki strani?? dizajn milf 40+ ..

na levi element 90 cm, na desni 45, za dizajn se pritoži v dannkuchen, za postavitev kuh. plošče me pa prav zanima tvoja rešitev glede na dane pozicije priključkov in opreme.
štedilnik se naj k hladilniku naj ne bi postavljal, odtok za vodo moraš speljat v prvo odprtino na steni, pomivalc rabi prikluček in poln volumen omarce, v kotni so iztegljive police (lunca), pri hladilniku predali s priborom in lonci, kozarce pa tudi moraš nekam skrit (stenska omarca. pa da vidmo..
sam sem sicer hotel imet vse na modul 60, ampak recimo, da mi je tudi tako ok, baje ni kotne v tej obliki (razen tiste najdražje iztegljive "na vlakec")na 60 cm.