Vas zanima kdo ta trenutek najbolj ugodno gradi, obnavlja, ruši, seli?
Na oglasni deski lahko najdete najbolj aktualne ponudbe iz celotne Slovenije, ki vam bodo pomagale, da pridete pod svojo streho še hitreje in ceneje.
 
 
| Montažne hiše | Gradnja in obnova | Nepremičninske agencije | Vrt in okolica | Energijski viri | Razno | Talne obloge | Upravljanje | Kopalniška oprema | Opremljanje doma | Stavbno pohištvo | Gradbena dokumentacija | Avtomatizacija in zabavna elektronika | Katalogi | Napeljave |

Montažne hiše

Montažne hiše ASU

ASU zastopnik za prodajo nizkoenergetskih in pasivnih montažnih hiš Domprojekt d.o.o..

 
Mi smo za les - vedno!

Izgradnja individualnih montažnih hiš, brunaric, ostrešij, montažnih nadgradenj, … s celotno lastno proizvodnjo lesa od hloda do hiše.

 
Montažne hiše Rihter

Hiše narejene iz okolju prijaznih materialov, po meri in željah naročnika.

 

 

Montažne hiše Marles

Vaš dom je vaše življenje in vaše življenje je dragoceno... je vse, kar imate. Prav zato se v Marlesu osredotočamo na najdragocenejši in najpomembnejši del vašega življenja - vaš dom.

 
Izdelava skeletnih hiš po meri

Izdelava skeletnih hiš po meri, nadzor nad izvajanjem skeletnih in montažnih hiš, vodenje projektov, izdelava energetskih izkaznic.

 
Montažne hiše Lumar

Lumar je tehnološko usmerjeno podjetje. Ustvarjamo trende, ki se odražajo v vseh naših hišah. V vsaki hiši Lumar je namreč zajeta vrhunska Lumar tehnologija, ne glede na to kateri tip hiše izberete.

 

Gradnja in obnova

Tehnologija Uretek

Je inovativen sistem za dvigovanje in uravnavanje podov ter učvrščavanje temeljnih tal pri problemih posedanja.

 
Predstavite svojo ponudbo tudi vi!

Bi želeli svojo ponudbo predstaviti preko 130.000 različnim uporabnikom mesečno???

Omogočamo vam 3-mesečni zakup polja na Oglasni deski in predstavitev s Sponzorirano galerijo za le 300€+DDV.

Prepričajte se tudi sami, da so vaše stranke PodSvojoStreho.net.

 
Fibran EnergyShield


FIBRAN-ov ENERGIJSKI ŠČIT zagotavlja ugodje bivanja

 
VLAGA PO POPLAVAH?

Izsušimo vlažne prostore in nudimo najem sušilnih strojev. Pokličite nas 041/662-278, 051/212-953 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@mojster-jani.si.

 
Prevoz in odvoz

Prevoz gradbenega materiala, peska, betona, odvoz gradbenega in kosovnega odpada, starega pohištva, bele tehnike, keramike. PREVOZI KLEMEN LIBANOV - 041/621-332

 

 

Adaptacij od A do Ž

Poleg adaptacij nudimo še naslednje storitve: hitri servis kopalnic, hitra zamenjava pip, bojlerja, umivalnikov, wc školjk, hitro in ugodno beljenje, keramičarstvo, parketarstvo, dobava in montaža oken/vrat, klime, elektroinštalacije, protivlomna vrata.

 
Kdo vam bo pomagal polepšati dom?


Da bo vaš dom sijal kot nov. Vse od fasade do predelnih sten in adaptacije kopalnic. Kvalitetno in ugodno!

 
Gradbeništvo je naša strast!

Od krovstva, zidanja in zemeljskih del, do adaptacij prostorov različnih namembnosti ter zaključnih del v gradbeništvu. Ne dopustite, da vam gradnja ali adaptacija postane muka. Stopite v stik z nami.   

 
Izolacija stavbe – najvarnejša naložba

Z odločitvijo, da boste fasado izolirali z negorljivo izolacijo, bo vaše bivanje v taki stavbi ne le bistveno cenejše, ampak tudi mnogo varnejše. Če pa želite notranje prostore izolirati z naravno negorljivo izolacijo, se odločite za novo generacijo mineralnih izolacij – Knauf Insulation – Ecose Technology. Občutite zadovoljstvo v objemu narave!

 
Gradimo ceneje!


Od 3 do 33 % ceneje!

 

Nepremičninske agencije

Podjetje za promet z nepremičninami - že od 1989

Posredovanje in strokovni nasveti v prometu z nepremičninami vseh vrst: hiše, stanovanja, poslovni in industrijski objekti, kmetije, zemljišča (stavbna in kmetijska), vikendi, itd., gradbeni inženiring, cenitve vseh vrst nepremičnin, priprava dokumentacije za pridobitev kreditov za nakup nepremičnin, brezplačni ogledi in oglaševanja nepremičnin.

 
Vse za nepremičnine na enem mestu:

nepremičninska agencija, cenitve nepremičnin, vpisi v zemljiško knjigo, upravljanje stavb.

 

 

Nepremičninska agencija

Uspešno posredujemo pri prometu vseh nepremičnin predvsem na področju gorenjske regije. Tukaj smo, da vam pomagamo pri odločitvah o nakupu, prodaji, menjavi, ......  nepremičnin. Za vas opravimo pravno varno in strokovno celoten postopek prenosa lastništva nepremičnin ter vam tako prihranimo čas in morebitne nevšečnosti. Svoje delo opravljamo strokovno in nadvse odgovorno, ne glede na to ali ste kupec ali prodajalec nepremičnine. Naš cilj so zadovoljne stranke!

 

Vrt in okolica

Vrtnarska svetovanja in storitve

Načrtovanje ter izdelava novih ali prenova starih vrtov, obrezovanje sadnega drevja in drugih rastlin, polaganje travnega tepiha, izdelava ribnikov in skalnjakov, urejanje brežin, razne zasaditve, izdelava namakalnega sistema TORO, vzdrževalna dela, urejanje in skrb za grobove,... Delo opravimo nadvse hitro, naše stranke pa potrdijo, da tudi zelo kvalitetno.

 
Nudimo urejanje in vzdrževanje:

vrtov, parkov, okolic hiš ali poslovnih prostorov, zelenic (vključno s prezračevanjem, košnjo ter dognojevanjem), gred, korit in tudi grobov.

 
Prevoz zemlje

Dobavimo in pripeljemo vam kvalitetno presejano rodovitno rjavo zemljo za vaš vrt. Prevoz izvedemo z manjšimi ali večjimi kamioni, pač glede na potrebe in dostopnost do vašega vrta. Če želite lahko po dogovoru zemljo tudi splaniramo po terenu. Pokličite 040/621-330 !

 
Zasaditve vrtov in urejanje okolice

Urejamo in vzdržujemo zelene ter peščene površine, parke in igrišča. Urejanje in oskrbo vrta nudimo tudi za zasebne vrtove. S kvalitetnim delom in zavzetostjo prepričamo tudi najzahtevnejše naročnike. Prepričajte se tudi vi. ŽELVA - 20 let tradicije!

 
Vrtni center, trgovina, drevesnica

Urejanje okolice/vrta: svetovanje, načrtovanje, izvedba, oskrba. Vzgoja okrasnih rastlin, rastline za vrt.

 
Aquasan, Horty

Prodaja sredstev za nego bazenskih vod, mineralnih gnojil, sredstev za mehčanje sanitarnih voda, za uničevanje zidne plesni in alg,...

 

 

Pohodno satje/travne rešetke

Travniške rešetke - pohodno satje, prekrivne folije in zaščitne mreže za silose, gnojnična mešala in razmetovalniki silaže RECK, protivetrne mreže za zapiranje objektov, PVC lamelni sistemi za industrijo in kmetijstvo, prezračevalni ventilatorji za kmetijsko in industrijsko rabo...

 
Spletna trgovina za vrt in okolico

V naši spletni trgovini vam nudimo sisteme za zalivanje, robnike za oblikovanje vrta in okolice, modularne gredice, sobne vrtičke z lučjo, umetno rastlinje in še veliko več. Vabljeni!

 
Rastlinjaki RAR NOVI

Odločite se za rastlinjak, steklenjak ali zimski vrt podjetja RAR novi in uživajte v stiku z naravo, jejte zdravo ter hkrati privarčujte. 

 
Pridelava in prodaja sadik sadnega drevja

Ob nakupu sadik vam tudi svetujemo pri izbiri sadik in kako zasaditi vaš sadovnjak. Vabljeni! Sadna drevesnica Studenec

 
Bazeni, savne, wellness, fontane

Se vam zdi ideja o bazenu na domačem vrtu privlačna? Odločite se in preživite proste trenutke v lastnem sprostitvenem kotičku že letos.

 
Pridelovanje in prodaja vseh vrst sadnega drevja

Ponujamo sadne sadike jablan, hrušk, češenj, sliv, marelic,…. Posebna ponudba so stare sorte jablan cepljenih na sejancu
(za visokodebelna kmečka drevesa). Naše prednosti: lastna vzgoja sadik in bogate izkušnje!

 

Energijski viri

Predstavite svojo ponudbo tudi vi!

Bi želeli svojo ponudbo predstaviti preko 130.000 različnim uporabnikom mesečno???

Omogočamo vam 3-mesečni zakup polja na Oglasni deski in predstavitev s Sponzorirano galerijo za le 300€+DDV.

Prepričajte se tudi sami, da so vaše stranke PodSvojoStreho.net.

 
Valher - Made in Slovenia

Ker je ogrevanje na lesene pelete avtomatsko, udobno in lokalno. 

Narejeno v Sloveniji in 5 let garancije.

 
Energetski sistemi Feugrand

V podjetju Feugrand d.o.o. stremimo k razvoju in ponujanju naprednih energetskih sistemov za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje tako stanovanjskih, kot tudi poslovnih objektov.

 
Daikin Altherma - naravna izbira

Nudimo vam celostno strokovno pomoč pri nakupu Daikin toplotnih črpalk in klimatskih naprav: tehnično predprodajno svetovanje, izračune toplotnih izgub in kvalitetno poprodajno podporo.

 
Skrbimo za boljši zrak

Ponujamo toplotne črpalke, prezračevalne naprave, klimatske naprave, ventilatorje, elemente avtomatike in izolacije. Pokličite nas na 01 7810 550 al pa obiščite našo spletno stran www.bossplast.com!

 

 
Za topel dom

Kotli za trda goriva, sekance, pelete, kotli za tekoča goriva, hranilniki toplote za sanitarno vodo - tudi solarno in hranilniki za ogrevalno vodo.

 
Toplovodni kotli in hranilniki tople vode

Izdelujemo toplovodne kotle za centralno ogrevanje različnih moči, hranilnike tople vode, cisterne za kurilno olje in druge kovinske izdelke.

 
Kamini Nordpeis

Ko kamin postane okras prostora. Visoko učinkoviti kamini ali peči, ki združujejo kvaliteto skandinavskega oblikovanja.

 

 

Gorenje ogrevanje in hlajenje

Preverite izjemno ponudbo vseh vrst toplotnih črpalk, klimatskih naprav, radiatorjev, ventilatorjev ter grelnikov vode vodilnega slovenskega proizvajalca.

Izkoristite tudi možnosti subvencij. 

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate tudi na 080 48 48 ali na toplotnecrpalke@gorenje.com

 
Dihajte čist zrak!

Nova serija stenskih klimatskih naprav serije MSZ-FH v ospredje postavlja toplotno udobje skozi vse leto, zdravo bivanje, visoko učinkovitost in varčevanje energije.

 
IR Ogrevanje z grelnimi paneli

Prodaja in vgradnja vrhunskih IR ogrevalnih panelov, priznanega proizvajalca First Heating. V ponudbi imamo tudi veliko kaminov na drva Jydepejsen.

 
Da vas ne bo zeblo, pokličite Eragon

Kotli na pelete vrhunske kvalitete po ugodni ceni. 

Tradicija, izkušnje, kakovost. Na trgu že od leta 1993.

 
Nudimo kompletne instalacije sistemov

za klimatizacijo prostorov, ogrevanje in hlajenje. Smo ekskluzivni zastopnik in serviser proizvodnega programa Ecoflam Italija za področje Slovenije. Ukvarjamo se tudi z montažo, servisom in vzdrževanjem toplotnih črpalk proizvajalcev Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Ecoflam in Fujitsu.

 
Energetski svetovalec


Kakšni so lahko vaši prihranki pri ogrevanjuhlajenju, ...???

 
Toplotne črpalke, klima naprave, električni radiatorji

Distribucija in prodaja izdelkov za električno ogrevanje, toplotnih črpalk, klima naprav in prezračevalnih sistemov. Energetsko učinkoviti sistemi za novogradnje in obnove.

 

 

Razno

Prevozi - selitve - kosovni odvoz

Za vas smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto. Pokličite nas 070/718-718.

 
Nimate svoje spletne strani?

Bi želeli svojo dejavnost predstaviti na internetu? Ni problem! Ugodno in hitro do spletne strani in novih strank!

 
Prevoz in odvoz

Odvoz gradbenih ter kosovnih odpadkov, odvoz starega pohištva, prevoz zemlje, prevoz peska in tovora. PREVOZI KLEMEN LIBANOV - 041/621-332!

 

 

NOVO! Sedaj tudi albumi!

Verjamemo, da ste ponosni na svoj dom. Naj tudi drugi vidijo, kako ste uredili kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico, ...

 
Čiščenje stavb
Nudimo vam dnevna, generalna in specialistična čiščenja. ŽELVA - 20 let tradicije!
 
Izdelava energetskih izkaznic

Izdelujemo energetske izkaznice za vse vrste stavb, energetske in termografske preglede, elaborate gradbene fizike, avtomatizacijo zgradb z vrhunsko opremo.

 

Talne obloge

Smo mojstri profiliranih letev !

Na zalogi imamo letve različnih profilov, iz različnih vrst lesa. Tako obdelujemo les smreke, jelke, navadne in parjene bukve, jesena, hrasta in javorja, nastajajo pa letve naslednjih profilov: parketna, tapison, kotna, vogalna, zaključna, obodna, podložna, ter okrogle palice.

 
Najlepše keramične in granitogres ploščice...


... štirih priznanih italijanskih proizvajalcev čakajo samo na vas, da se vanje zaljubite...

 

 

Outlet keramika


Kdo pravi, da si vrhunske keramike ne morete privoščiti tudi vi? Preverite na www.TopKeramika.si ali pokličite na 030 629 599.

 
Keramika OUTLET

Notranja keramika, zunanja keramika, kopalniška keramika... več kot 500 modelov na zalogi TAKOJ! 

Iz 1. roke od tovarne do kupca brez posrednikov. 

Keramične ploščice, skladiščna prodaja - OUTLET

 

Upravljanje

Prepustite delo strokovnjakom

Upravljanje in vzdrževanje nepremičnin za etažne lastnike v samostojnih hišah, večstanovanjskih objektih, garažnih hišah, poslovnih prostorih.

 
Upravljanje zaupajte strokovnjakom

Našim naročnikom lahko nudimo celovito storitev »facility managementa« od upravniških storitev, hišniško - vzdrževalnih del, čiščenja, varovanja, servisa in pregledov protipožarnih aparatov, varstva pri delu, ter kot dober gospodar naročnikom prihranimo marsikatero skrb.

 
UNI - Mojster za vse

Se vam je zamašil odtok, pokvarilo ogrevanje, zlomila kljuka ali enostavno potrebujete nekoga, ki vam bo pokosil travo? Naš mojster UNI bo poskrbel za vaše težave! Pokličite na telefonsko številko 041/841-841 in poskrbeli bomo, da bo vaša težava odpravljena!

 
Celovito in učinkovito upravljanje

Kakovostno upravljanje v večstanovanjskih in poslovno stanovanjskih objektih z namenom ohranjanja ali dviga vrednosti nepremičnin in zagotavljanje nemotenega in udobnega bivanja naših strank.

 

 

Upravljanje nepremičnin in inženiring

Kot dober gospodar smo prepričani, da lahko probleme uspešno rešimo skupaj, zato naj vaša nepremičnina postane naša skrb. Pokličite nas in obiščemo vas!

 
Upravljanje nepremičnin

V okviru upravljanja poskrbimo za: izvajanje sklepov etažnih lastnikov stavbe, redno vzdrževanje in obratovanje stavbe, razdelitev skupnih stroškov, izterjavo obveznosti posameznih solastnikov, upravljanje rezervnega sklada stavbe.
Naš cilj so zadovoljne stranke!

 
Upravljanje objektov

Upravljamo tako posamezne dele stavb, skupne prostore, funkcionalna zemljišča in vgrajene sisteme in naprave. Delamo pregledno, skrbno, odgovorno, zanesljivo, redno, temeljito in pošteno!

 
Upravljanje in vzdrževanje stavb

Zagotavljamo vam celovito storitev upravljanja. Kakovost naših storitev potrjuje 15 – letna tradicija delovanja na tem področju in ekonomska stabilnost podjetja.

 

Kopalniška oprema

Puris Crescendo kopalniško pohištvo

Posebnost kopalnice PURIS CRESCENDO je oblika omarice za umivalnik in umivalnika, ki sta na eni strani ožja kot na drugi, s tem pa je velikokrat omogočeno lažje umeščanje vašega pohištva v kopalnico.

 
Puris Cool Line kopalniško pohištvo

Posebnost kopalnice PURIS COOL LINE je vmesna barvna plošča med umivalnikom in omarico za umivalnik, ki popestri videz pohištva za katerega so sicer značilne ravne linije. Vmesno ploščo lahko izbirate v 22 različnih barvah.

 

 

Odvoz odpada

Nudimo vam odvoz pohištva, kosovni odvoz, odvoz gradbenega materiala. PREVOZI KLEMEN LIBANOV - 041/621-332!

 
Adaptacij od A do Ž

Poleg adaptacij nudimo še naslednje storitve: hitri servis kopalnic, hitra zamenjava pip, bojlerja, umivalnikov, wc školjk, hitro in ugodno beljenje, keramičarstvo, parketarstvo, dobava in montaža oken/vrat, klime, elektroinštalacije, protivlomna vrata.

 

Opremljanje doma

Kuhinje vaših sanj

Moderne kuhinje, klasične kuhinje, inovativne kuhinje, intiligentne kuhinje...

Vse to v salonih DAN KÜCHEN v BTC v Ljubljani in v Kranju.

 
Stopnice za vsak dom

Smo obrtniško podjetje, ki je specializirano za izdelavo stopnišč. Vsako stopnišče za nas predstavlja unikat in izdelamo ga v želji, da bi bile stopnice v prostoru kar se da homogene, da bi krasile prostor ter služile svojemu namenu.

 
Predstavite svojo ponudbo tudi vi!

Bi želeli svojo ponudbo predstaviti preko 130.000 različnim uporabnikom mesečno???

Omogočamo vam 3-mesečni zakup polja na Oglasni deski in predstavitev s Sponzorirano galerijo za le 300€+DDV.

Prepričajte se tudi sami, da so vaše stranke PodSvojoStreho.net.

 

 

IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI

Celovita storitev od svetovanja in načrtovanja do izdelave in končne montaže na vašem domu. Darilo ob nakupu!

 
MIZARSTVO PO NAROČILU

Otroške in mladinske sobe, kuhinje, predsobe, dnevne sobe, garderobne omare, spalnice, pisarniško pohištvo... Zagotavljamo kvaliteto in natančno izdelavo - priilagodljivost - vzdržljivo in trpežno pohištvo po sprejemljivi ceni - držimo se rokov - ŽELVA 20 let tradicije!

 
Ste sam svoj mojster?


Naročite razrez ivernih plošč. Izdelajte si sami svojo mizo, omaro...

 

Stavbno pohištvo

Predstavite svojo ponudbo tudi vi!

Bi želeli svojo ponudbo predstaviti preko 130.000 različnim uporabnikom mesečno???

Omogočamo vam 3-mesečni zakup polja na Oglasni deski in predstavitev s Sponzorirano galerijo za le 300€+DDV.

Prepričajte se tudi sami, da so vaše stranke PodSvojoStreho.net.

 
Vrhunska senčila za najzahtevnejše - AKROL!

Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.

 
ALU stavbno pohištvo

Izdelava alu oken, vrat, zimskih vrtov, vetrolovov, fasad, varjenje aluminija, steklarstvo in še veliko več. Obiščite nas v naših prostorih, kjer vam bomo svetovali in se potrudili, da resnično zadovoljimo vaše želje in potrebe!

 
Strešna okna FAKRO

Lepo oblikovana, funkcionalno dovršena in predvsem varčna strešna okna FAKRO omogočajo pridobitev lepih, svetlih in modernih prostorov pod streho.

 

 

Odvoz odpada

Odvoz gradbenega in kosovnega odpada. PREVOZI KLEMEN LIBANOV - 041/621-332

 
Arcont - želeli jih boste pokazati


Okna, vrata, zimski vrtovi, ... Preverite ponudbo na www.okna-vrata.si ali na 080 88 31

 
Konfigurator vhodnih vrat

Sestavite si svoja vrata s pomočjo konfiguratorja vhodnih vrat.

 
Zaščita steklenih površin

Termoreflektivne, varnostne, zaščitne in dekorativne folije za okna, steklene površine in avtomobilska stekla.

 

Gradbena dokumentacija

Arhitekturno projektiranje in inženiring

Preverba vašega zemljišča, načrtovanje in urejanje dokumentacije, gradnja in gradbeni nadzor, pasivna in ekološka gradnja, izdelava načrtov za montažne in zidane hiše.

 
Predstavite svojo ponudbo tudi vi!

Bi želeli svojo ponudbo predstaviti preko 130.000 različnim uporabnikom mesečno???

Omogočamo vam 3-mesečni zakup polja na Oglasni deski in predstavitev s Sponzorirano galerijo za le 300€+DDV.

Prepričajte se tudi sami, da so vaše stranke PodSvojoStreho.net.

 
Projektiranje, nadzor, inženiring...

Novogradnje, legalizacije, dozidave, rekonstrukcije...

Ugodno, kvalitetno in hitro!!!

 

 

Prodom d.o.o. Ponudimo celovito rešitev in za vas speljemo upravni postopek od samega začetka do gradbenega dovoljenja ter tehničnega pregleda in uporabnega dovoljenja.
 
Geodetske storitve

Izvajamo vse zakonsko določene postopke na področju geodetske dejavnosti in druge storitve povezane z zajemanjem, spreminjanjem, izrisom in evidentiranjem podatkov o nepremičninah. Smo prvo zasebno podjetje na področju geodezije v Sloveniji z več kot 25 letno tradicijo. Glavno načelo podjetja je, da želimo kakovostno in hitro opraviti storitev za primerno ceno.

 
Popust pri izvedbi geodetskih storitev

Pri izvedbi nakupa parcele vam brezplačno zagotavljamo pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.

Če se odločite da vašo nepremičnino prodajate z nami je energetska izkaznica GRATIS!

 

Avtomatizacija in zabavna elektronika

Zabavna elekronika


LED tehnika, video nadzor, elektronski vezja, video in avdio oprema ter še marsikaj... 

 

 

Katalogi

Predstavite svojo ponudbo tudi vi!

Bi želeli svojo ponudbo predstaviti preko 130.000 različnim uporabnikom mesečno???

Omogočamo vam 3-mesečni zakup polja na Oglasni deski in predstavitev s Sponzorirano galerijo za le 300€+DDV

Prepričajte se tudi sami, da so vaše stranke PodSvojoStreho.net.

 

 

Urejanje vrtov in parkov, Vrtni center in drevesnica

Urejanje okolice/vrta: svetovanje, načrtovanje, izvedba, oskrba. Vzgoja okrasnih rastlin, rastline za vrt.

Vabljeni!

 

Napeljave

LED razsvetljava, nadzorni sistemi, hišna elektronika...


Od sedaj vsi LED profili in svetila na ogled v novi trgovini v Zagorju. Najlažje se boste odločili, če pridete sami pogledat!

 

 

 

Postavite svojo ponudbo na ogled prek 195.000 različnim uporabnikom mesečno. Predstavite jo na "Oglasni deski". več...