PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.

Vaš dom je vaše življenje in vaše življenje je dragoceno... je vse, kar imate. Prav zato se v Marlesu osredotočamo na najdragocenejši in najpomembnejši del vašega življenja - vaš dom.

Objavljeni članki:

Zavedamo se, da pri odločitvi za hišo ali objekt ne gre zgolj za zgradbo, temveč za vaš način bivanja in življenja - vašo prihodnost.

Naša ekipa arhitektov, inženirjev, raziskovalcev, načrtovalcev in oblikovalcev se vsak dan osredotoča na zadovoljstvo naših partnerjev in popolnost naših rešitev. Vsak dan, iz dneva v dan nas navdihuje naše poslanstvo - ustvarjati presežke v arhitekturi in bivanju. Vse z namenom, da vam pričaramo nasmeh na obraz.

Marles je pred 50 leti postavil prvo stanovanjsko hišo in se zaobljubilkakovosti, tehnologiji, vrhunskemu dizajnu, izvedbi in sodelovanju z našimi partnerji.

Delite z nami, kar vas navdihuje in vam daje moč, da bomo skupaj oblikovali sanjsko prihodnost!

Podatki o podjetju

Naziv: MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.
Naslov: Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš
E-Pošta: info@marles.com
Spletna stran: http://www.marles.com

Kontakti

MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.

Naslov: Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš
Telefon: 02/429-45-00
Telefaks: 02/429-46-40

SALON IDEJ MARLES

Naslov: Dunajska 151, 1000 Ljubljana
Telefon: 0820/52-851
Telefaks: 0820/52-852

Število obiskovalcev: 74668

Montažne hiše MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.: