PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

LESOTEKA HIŠE d.o.o.

Za vas gradimo okolju in bivanju prijazne masivne lesene hiše, prilagojene sodobnim življenjskim potrebam s poudarkom na kakovosti bivanja.

Slovenija je dežela gozdov in lesa in dejstvo je, da pri nas vse bolj narašča zanimanje za okolju prijazen, sonaraven, trajnosten in estetsko nadstandarden način gradnje – gradnje z lesom, ki je material 21. stoletja. V podjetju Lesoteka hiše menimo, da je les edini pravi material prihodnosti, zato v njem vidimo edinstveno priložnost za sonaravno gradnjo in bivanje.

Lesoteka lesena hiša

Več desetletne izkušnje, znanja in tradicijo smo združili z novimi pristopi k masivni leseni gradnji in sistemi, kot sta CLT in MHM, ter dobili najboljše na področju masivne lesene gradnje – Lesoteka hiše. V podjetju Lesoteka hiše imamo znanje in poznamo postopke ter sisteme, s katerimi za vas gradimo okolju in bivanju prijazne masivne lesene hiše, prilagojene sodobnim življenjskim potrebam.

Vedno več je ljudi, ki se tega zavedajo in se odločajo za najbolj ekonomično in okolju ter njim samim najbolj prijazno gradnjo hiše – masivno leseno gradnjo.

Poleg izdelave kakovostnih lesenih hiš in zadovoljstva strank je naša pomembna vrednota skrb za okolje. Tu se začne naša zgodba, katere glavni poudarek je trajnostno gospodarjenje z gozdovi Slovenije, ki je cenjeno po vsem svetu. Iz teh gozdov dobimo kakovostno surovino, les, ki ga uporabimo kot glavni konstrukcijski material hiše.

Interier hiše

PREDNOSTI LESOTEKA HIŠ

Prilagodljivost posamezniku
S sistemi BRUNA, CLT in MHM lahko gradimo hiše klasičnega ali modernega videza, velike in male objekte, prilagodljive vsem zahtevam in željam.

Masivno je ekonomično in učinkovito
Masivna lesena gradnja predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno med vsemi načini gradnje lesnih hiš, saj v sebi združuje dobre lastnosti lesene gradnje na eni strani in ekonomične okvire cenejših gradenj na drugi.

Zdravje, udobje in kakovost bivanja
Zaradi samodejne regulacije vlažnosti masivne lesene stene se v prostorih ne pojavi presuh ali prevlažen zrak. Pomembni sta tudi visoka toplotna akumulacija in toplotna prevodnost lesenih sten, kar omogoča nizko porabo energije v hiši.

Les s svojim vonjem, barvo in strukturo še dodatno pozitivno vpliva na naše počutje. V takšni hiši se udobno počutimo že pri 18 °C. Bivanje v masivni leseni hiši je preprosto nezamenljivo!

Požarna in potresna varnost
Les je eden od potresno najvarnejših materialov, saj je konstrukcija hiš lahka in omogoča gradnjo na potresno ogroženih območjih ali na območjih z zmanjšano nosilnostjo tal. Poleg potresne varnosti je les tudi dobro protipožarno odporen, saj masivni kosi lesa težko pregorijo. V primerjavi z betonom in jeklom prevzema večje požarne obremenitve, poleg tega je obnašanje lesa med požarom predvidljivo in ga je mogoče upoštevati pri gradnji.

30 letno jamstvo
Odličnost naših hiš, potrjuje garancija, ki jo nudimo. Le ta je kar 30 let za konstrukcijske elemente in 2 leti garancije na kakovost opravljenih del.

Podatki o podjetju

Naziv: LESOTEKA HIŠE d.o.o.
Naslov: Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec
E-Pošta: info@lesoteka-hise.si
Spletna stran: http://www.lesoteka-hise.si/?utm_source=Nepremicnine&utm_med...

Kontakti

Telefon: 02/883-95-02
Telefaks: 02/884-26-84
Spletna stran: http://www.lesoteka-hise.si

Število obiskovalcev: 3821