PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

JAVUŠNIK d.o.o.

Izgradnja individualnih montažnih hiš, brunaric, ostrešij, montažnih nadgradenj, … s celotno lastno proizvodnjo lesa od hloda do hiše.

Objavljeni članki:

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, saj v letu 2013 praznujemo 20 let delovanja pod imenom Javušnik d.o.o., sami začetki ideje o delu z lesom pa segajo že desetletja nazaj v preteklost.

Vsi naši produkti so narejeni iz kakovostnega slovenskega pohorskega lesa. Glede na dolgoletne izkušnje s predelavo izključno slovenskega lesa se je skozi leta razvila ideja, da te izkušnje vnesemo tudi v proizvodnjo montažnih hiš.

Z razširitvijo proizvodnje smo morali razširiti tudi delovno okolje, ki smo ga nadgradili z novimi stroji, ki nam omogočajo lastno proizvodnjo in nadzor nad delom od samega hloda do končnega izdelka – kakovostne montažne hiše ali brunarice.

Celotna lastna proizvodnja lesa od hloda do hiše:

  • kakovosten slovenski pohorski les
  • lasten razrez lesa
  • lastno sušenje lesa
  • lastna obdelava lesa
  • lasten transport na lokacijo
  • lastna montažna ekipa
  • lastno dvigalo

 

Sistem gradnje

Možna je gradnja hiše na ključ, nudimo pa vam tudi, da se odločite za gradnjo hiše po sistemu 'dokončaj sam', ki vam omogoči, da pri določenih izvedbenih delih delo opravite sami oziroma sami poiščete podizvajalce del. Izbira je vaša.

Prepričajte se zakaj izbrati nas

Veseli bomo vašega obiska na sedežu podjetja, kjer imamo svoje poslovne in proizvodne prostore. Z veseljem vam bomo razkazali kapacitete, da boste lahko sami ocenili našo proizvodnjo montažnih hiš. Mogoče bo to ključna informacija, ki bo vplivala na vašo dokončno odločitev. Omogočamo vam oglede že postavljenih montažnih hiš, kjer lahko pridobite tudi informacije kupcev o njihovem zadovoljstvu.

Na spletni strani www.javusnik.si in na www.hise-montazne.si vam nudimo veliko informacij s področja montažne gradnje.
Preučite jih, da bo vaša odločitev pravilna.

Adaptacije


Za obnovo starejše hiše je ob adaptaciji primerna nadgradnja z montažnimi konstrukcijami. Velika prednost adaptacije z montažno gradnjo je, da se lahko stari objekt poruši le dan pred obnovo. Objekt se pod streho spravi že v 2 oziroma 3 dneh – odvisno od zahtevnosti objekta. Pri adaptacijah je zelo pomembno, da se objekt čim prej zapre zaradi vremenskih razmer in to vam ponujamo mi v podjetju Javušnik!

Les je naraven in v podjetju Javušnik smo za les – vedno!

Podatki o podjetju

Naziv: JAVUŠNIK d.o.o.
Naslov: Sv. Vid 24, 2367 Vuzenica
E-Pošta: info@javusnik.si
Spletna stran: http://www.hise-montazne.si/

Kontakti

Javušnik d.o.o.

Telefon: 02/876-44-89
041/450-096
Telefaks: 02/876-44-27
E-Pošta: info@javusnik.si
Spletna stran: http://www.hise-montazne.si/

Število obiskovalcev: 12546