PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

EVO 14A trend

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Večnadstropne hiše
Površina:
140 m2
Cena:
86.500,00 EUR (z vključenim DDV)
Proizvajalec:
JELOVICA HIŠE d.o.o.
Hiša s sodobno dvokapno streho brez napuščev v velikosti 140 m2 združuje tradicionalne detajle s sodobnimi. Tloris omogoča prijetno bivanje štiri ali več članske družine s funkcionalno razporeditvijo prostorov.

Lesena montažna hiša spada med energijsko varčne. Narejena je iz lesenega konstrukcijskega sistema z izolacijo. Skupaj z lesenimi okni hiša dosega nizkoenergijske lastnosti.


Neto kvadratura: 140,11 m2, zunanje dimenzije: 11,5m × 7,9m, kolenčni zid: 120 cm, naklon strehe: 40°


Pritličje:Pritličje obsega prostoren bivalni del s kuhinjo, jedilnico ter dnevnim prostorom.Na teraso se prehajaiz več smeri, bivalni del ima velike steklene površine. Spodaj so tudi kabinet, wc, soba za tehniko in shramba.
Nadstropje: Dve večji sobi in spalnica za starše z garderobno nišo. Do kopalnice se dostopa iz skupnega hodnika. V primeru dodatkov za povečanje etaže, se tloris nekoliko poveča.
Zunanjost hiše oblikujte po lastnih željah. Različni dekorativni in funkcionalni dodatki hišooblikujejo v unikatno po vaši meri. Z nekaterimi dodatki lahko hišo dopolnite tudi naknadno.
Naš predlog: hiši smo dodali balkon z leseno fasado ter kubus za povečanje bivalne površine


Linija hiš EVO iz Jelovice –za tiste, ki želijo unikaten dom po izjemno ugodni ceni

V liniji EVO sami izbirate zunanjo obliko hiše in želen tloris. Iz knjižnice dodatkov lahko izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo (pergole, nadstreški, lesene fasade…) in tako spremenite v vašo hišo v unikaten dom. Montažna hiša Evo je lahko vaša po izjemno ugodni ceni.

 

 

Hiša Jelovica - največ kakovosti za dogovorjeno ceno

Energijsko učinkovita: Les in kvalitetni naravni materiali zagotavljajo, da boste prihranili v vseh letnih časih. Oblika hiše v povezavi z optimalno postavitvijo na vašo parcelo zagotavlja nižje stroške ogrevanja. Lahko izberete konstrukcijske sisteme, ki vam nudijo različne energijske razrede vašega novega doma v se do pasivnega razreda.

Uporabna razporeditev prostorov: Na podlagi izkušenj smo hiše Jelovica oblikovali tako, da so primerne za postavitev na večino lokacij. Optimalna razporeditev prostorov vam nudi dovolj zasebnih prostorov, ki so v etaži, kot tudi skupnih prostorov, ki so v pritličju, z neposrednim dostopanjem na vrt.

Najnižja cena: Garantiramo vam nižje cene naše tipske hiše, saj je zasnovana optimalno, z premišljenimi detajli, ki hiši zagotovijo kvaliteto, ne povečajo pa njene cene. Tipska hiša je običajno cenejša od individualno zasnovane zaradi že izdelanih projektov, ki se minimalno lahko še spremenijo.

Hitra postavitev in vselitev: Hitrost postavitve hiše Jelovica je odvisna od pripravljenosti gradbišča. V Jelovici jo lahko izdelamo in postavimo tudi v 14 dneh, če so naše na voljo kapacitete. Zaradi načina gradnje se v hišo vselite hitro, v štirih do šestih mesecih. Lesena montažna gradnja je idealna, saj ne zahteva zamudnega sušenja objekta. Ta gradnja je zelo zdrava in okolju prijazna.

 

Izbrano hišo izdelamo do dogovorjene faze za pogodbeno ceno. Z vami se dogovorimo za nadaljnja inštalacijska in obrtniška ali zaključna dela. Tako imate svojo investicijo nenehno pod nadzorom.

Podatki o podjetju

Ponudnik:
JELOVICA HIŠE d.o.o.

Hrib 1
4205 Preddvor
E-pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Kontakti

Telefon: 080 23 23
04/511-33-24
030/321-205
GSM: 030/321-205
Telefaks: 04/620-03-79
E-Pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si