PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

Jaša - montažna gradnja

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Mansardne hiše
Površina:
134 m2
Cena:
Pokličite za ceno!
Proizvajalec:
ARHEFIN d.o.o.
Klasična montažna hiša za štiri do petčlansko družino.
Individualno stanovanjsko hišo Jaša smo oblikovali na podlagi referenčnih projektov, povpraševanj naših strank, najpogosteje zahtevanih pogojev in meril za graditev objektov, upoštevajoč funkcionalnost in drugo.

Namenjena je mladi, štiri do pet članski družini ali posameznikom, ki si želijo več prostora in udobja.

Vhodna terasa z nadstreškom vas sprejme in zaščiti pred vremenskimi vplivi, medtem ko vstopate v objekt ali na vaša vrata potrka obiskovalec.

Predprostor ponuja dovolj prostora za vašo garderobo in se nadaljuje v kopalnico namenjeno dnevni uporabi za shrambo ali kotlovnico.

Jedro hiše je svetel in prostoren osrednji bivalni del, ki zagotavlja dovolj prostora za druženje cele družine. Ta se preko večjih steklenih površin odpira na veliko teraso.

Soba v pritličju lahko služi družinski pisarni, kot kabinet, sobi za goste ali spalnici.

Stopnice v obliki črke U, ki v primeru zaprte konstrukcije nudijo velik prostor za shrambo, vas vodijo v nadstropje s sobami in galerijo. Slednja ponuja skupni igralni prostor otroškim sobam, računalniški kotiček ali pripomore h kroženju toplega zraka v nadstropje, če v bivalnem prostoru pritličja zakurite kamin.

Galerijo na željo ustrezno zapremo in tako pridobimo velik garderobni prostor ali drugo. Otroški sobi ponujata dovolj prostora za učenje in igro.

Spalnica je dovolj prostorna za francosko posteljo in večjo garderobno omaro.

  • Zunanje dimenzije: 10,6 m x 7,6 m
  • Zasnova: pritličje + mansarda
  • Naklon strehe: 42 st.
  • Tip strehe: dvokapnica
  • Kolenska stena: 0,80 m

Projekt glede na prostorske akte, vaše želje in potrebe poljubno spremenimo ali realiziramo vaš individualni projekt. Gradnjo izvajamo do želene gradbene faze, v izvedbi iz masivnih brun ali montažni gradnji.

«Energijsko varčna, cenovno dostopna in hitro vseljiva hiša.«

Podatki o podjetju

Ponudnik:
ARHEFIN d.o.o.

Žlebej 1 A
8000 Novo mesto
E-pošta: info@arhefin.si
Spletna stran: http://www.arhefin.si

Kontakti

Telefon: 07/332-54-40
031/221-774
E-Pošta: info@arhefin.si