PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

EVO 14A classic

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Mansardne hiše
Površina:
140 m2
Cena:
94.900,00 EUR (z DDV)
Proizvajalec:
JELOVICA HIŠE d.o.o.
Energijsko varčna hiša ponuja optimalno bivanje 4-članski družini. Zunanjost hiše oblikujete po lastnih željah.

Hiša s tradicionalno dvokapno streho v velikosti 140 m2 se dobro umešča v različna okolja. Ponuja optimalno bivanje, saj razporeditev prostorov v pritličju in nadstropju omogoča funkcionalno preživljanje časa.

Hiša je energijsko varčna, narejena iz certificiranega lesa in drugih naravnih materialov. Konstrukcijsko izolativni sistem, skupaj z lesenimi okni, predvideva nizkoenergijske lastnosti hiše.

Razporeditev prostorov v pritličju obsega bivalni del s kuhinjo in jedilnico, kjer se prehaja na sončno teraso. V pritličju je predviden tudi kabinet, sanitarije, soba za tehniko, pod stopniščem pa še shramba. V mansardi sta dve večji sobi in spalnica z garderobno nišo. Dostop do kopalnice je s skupnega hodnika.

Zunanjost hiše oblikujete po lastnih željah. Izbor dekorativnih in funkcionalnih dodatkov hišo predstavi v povsem unikatni obliki.

Ceno hiše z morebitnimi popusti prejmete po povpraševanju. Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o hiši.

Podatki o podjetju

Ponudnik:
JELOVICA HIŠE d.o.o.

Hrib 1
4205 Preddvor
E-pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Kontakti

Telefon: 080 23 23
04/275-03-24
GSM: 030/321-205
Telefaks: 04/620-03-79
E-Pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si