PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

Classic 101

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Mansardne hiše
Površina:
101 m2
Cena:
69.300,00 EUR (z DDV)
Proizvajalec:
JELOVICA HIŠE d.o.o.
Montažna hiša klasičnega videza z racionalno razporeditvijo prostorov, primerna za umestitev tudi na manjše parcele.

Montažna hiša v velikosti 101 m2ponuja popolno udobje za bivanje para ali družine. Na relativno majhni površini hiša nudi velik in svetel bivalni prostor z velikimi zasteklitvami. Za pridobivanje energijskih pribitkov priporočamo, da se hiša na parceli postavi tako, da so bivalni prostori obrnjeni proti jugu.

Lesena hiša v pritličju predvideva velik bivalni prostor, manjši delovni prostor in WC. Stopnice vodijo v mansardo, kjer se nahaja spalnica skupaj z dvema dodatnima sobama in prostorno kopalnico.Hodnik v mansardi hiše lahko izkoristite tudi kot družabni prostor.

Prednost Hiše Classic 101 je njena enostavna pravokotna oblika, kar omogoča umestitev tudi na manjše parcele.

Ceno montažne hiše najdete na spodnji povezavi. Ceno hiše z morebitnimi popusti prejmete po povpraševanju. Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o hiši.

Podatki o podjetju

Ponudnik:
JELOVICA HIŠE d.o.o.

Hrib 1
4205 Preddvor
E-pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Kontakti

Telefon: 080 23 23
04/275-03-24
GSM: 030/321-205
Telefaks: 04/620-03-79
E-Pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si