PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

EVO 14B clasic

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Mansardne hiše
Površina:
140 m2
Cena:
97.700,00 EUR (z DDV)
Proizvajalec:
JELOVICA HIŠE d.o.o.
Hiša z dvokapno streho v velikosti 140 m2 se odlično umešča v različna okolja. Dodatki na hiši so lepi in uporabni, optimalno bivanje v njen pa omogoča premišljena razporeditev prostorov v pritličju in nadstropju, ki je funkcionalna in zračna.

Lesena hiša je energijsko varčna in bivanju prijazna, narejena iz certificiranega lesa in drugih naravnih materialov. Hiša je učinkovit nizkoenergijski objekt , ki s pomočjo lesenega konstrukcijskega sistema zagotavlja stabilnost hiše in skupaj z lesenimi okni predvideva odlično zrakotesnost hiše. Prednost zasnove je v individualnem izboru funkcionalnih in lepih dodatkov. 

 

Neto kvadratura: 140,06 m2, zunanje dimenzije: 11,5m × 7,9m, kolenčni zid: 120 cm, naklon strehe: 40°

 

 

Razporeditev prostorov:

 

Pritličje: Velik bivalni del z kuhinjo, kjer je tudi shramba, obsega tudi jedilni kot in dnevno sobo. Izstop na teraso je možen iz dveh smeri. Spodaj so še kabinet, manjša kopalnica in tehnična soba.
Nadstropje: Zgoraj sta dve večji sobi in spalnica za starše. Do prostorne kopalnice se dostopa iz skupnega hodnika. Zunanjost hiše oblikujte po lastnih željah. Z izborom dekorativnih in funkcionalnih dodatkov oblikujete individualno hišo po lastnih potrebah. Nekatere dodatke lahko izberete tudi naknadno.
Naš predlog: z dekorativnim dodatkom smo zaprli napušče in beli fasadi v predelu terase dodali macesnov opaž.

 

Linija hiš EVO iz Jelovice – za tiste, ki želijo unikaten dom po izjemno ugodni ceni

V liniji EVO sami izbirate zunanjo obliko hiše in želen tloris. Iz knjižnice dodatkov lahko izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo (pergole, nadstreški…) in tako spremenite v vašo hišo v unikaten dom. Montažna hiša Evo je lahko vaša po izjemno ugodni ceni.

 

Hiša Jelovica - največ kakovosti za dogovorjeno ceno

Energijsko učinkovita: Les in kvalitetni naravni materiali zagotavljajo, da boste prihranili v vseh letnih časih. Oblika hiše v povezavi z optimalno postavitvijo na vašo parcelo zagotavlja nižje stroške ogrevanja. Lahko izberete konstrukcijske sisteme, ki vam nudijo različne energijske razrede vašega novega doma v se do pasivnega razreda.

 

Uporabna razporeditev prostorov: Na podlagi izkušenj smo hiše Jelovica oblikovali tako, da so primerne za postavitev na večino lokacij. Optimalna razporeditev prostorov vam nudi dovolj zasebnih prostorov, ki so v etaži, kot tudi skupnih prostorov, ki so v pritličju, z neposrednim dostopanjem na vrt.

 

Najnižja cena: Garantiramo vam nižje cene naše tipske hiše, saj je zasnovana optimalno, z premišljenimi detajli, ki hiši zagotovijo kvaliteto, ne povečajo pa njene cene. Tipska hiša je običajno cenejša od individualno zasnovane zaradi že izdelanih projektov, ki se minimalno lahko še spremenijo.

 

Hitra postavitev in vselitev: Hitrost postavitve hiše Jelovica je odvisna od pripravljenosti gradbišča. V Jelovici jo lahko izdelamo in postavimo tudi v 14 dneh, če so naše na voljo kapacitete. Zaradi načina gradnje se v hišo vselite hitro, v štirih do šestih mesecih. Lesena montažna gradnja je idealna, saj ne zahteva zamudnega sušenja objekta. Ta gradnja je zelo zdrava in okolju prijazna.

Izbrano hišo izdelamo do dogovorjene faze za pogodbeno ceno. Z vami se dogovorimo za nadaljnja inštalacijska in obrtniška ali zaključna dela. Tako imate svojo investicijo nenehno pod nadzorom.

Podatki o podjetju

Ponudnik:
JELOVICA HIŠE d.o.o.

Hrib 1
4205 Preddvor
E-pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Kontakti

Telefon: 080 23 23
04/275-03-24
GSM: 030/321-205
Telefaks: 04/620-03-79
E-Pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si