PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

Prima 99

Vrsta:
Enodružinske hiše
Tip:
Atrijske hiše
Površina:
99 m2
Cena:
79.500,00 EUR (z DDV)
Proizvajalec:
JELOVICA HIŠE d.o.o.
Moderna pritlična hiša z ravno streho na 99 m2 stanovanjske površine nudi popolno udobje.

Pritlična hiša z ravno streho v velikosti 99 m2 na razmeroma skromni površini nudi presenetljivo veliko. Enodružinska hiša ima tri spalnice, večjo kopalnico, utility in WC ter odprt bivalni prostor z dnevno sobo, kuhinjo in ločeno shrambo.

Gradnja hiše je zaradi moderne arhitekture primerna predvsem v urbanih naseljih ali v primorskem okolju. Arhitekturni detajli, ki krasijo hišo so obenem funkcionalne narave, saj nudijo nadstreške nad vhodom in teraso.

Pritlična hiša ima kljub majhni bivalni površini razgibano razporeditev prostorov. Načrt hiše v bivalnem delu predvideva velike zasteklitve in prehode na veliko sončno teraso. Kombinacija lesa, kamna in klasične fasade pa hiši dajo poseben čar.

Cena montažne hiše je zaradi enostavne oblike zelo ugodna. Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o hiši.

Projekt v lasti Studia Z500. Vse pravice pridržane.

 

Podatki o podjetju

Ponudnik:
JELOVICA HIŠE d.o.o.

Hrib 1
4205 Preddvor
E-pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si

Kontakti

Telefon: 080 23 23
04/275-03-24
GSM: 030/321-205
Telefaks: 04/620-03-79
E-Pošta: info.hise@jelovica.si
Spletna stran: http://www.jelovica-hise.si