PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 154.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

EKOKONCEPT, LESENA GRADNJA, d.o.o.

Naše poslanstvo je izdelava vrhunsko oblikovanih, uporabniku in okolju prijaznih hiš. Montažne hiše in informacije, ki Vam jih nudimo s področja lesene gradnje, so predmet natančnega pregleda in usklajevanja z aktualnimi standardi na tem področju.

Pri ekokonceptu izdelujemo sodobno oblikovane, kakovostne lesene montažne hiše iz lokalnega lesa. Dosegamo vrhunske standarde kakovosti v prozvodnji in gradnji ter ustvarjamo energetsko varčne sanjske domove.

Montažne hiše ekokoncept

se lahko pohvalijo s svojo inovativno zasnovo in difuzno odprtim sistemom zunanjih sten ek+… Veseli smo, da kljub precejšnjemu preslikavanju naših inovativnih tlorisnih zasnov, uspemo prednjačiti tudi z enostavnimi tehnološkimi rešitvami iz naše okolice. Primer koriščenja naravnih potencialov zemeljske konstante je ek 033…

Smo tukaj, da ostanemo!

Z gradnjo objektov po naročilu se ukvarjamo že skoraj dve desetletji od leta 1998. Ponosni smo na uspešno zgrajene odnose z našimi naročniki in lastne dosežke na področju trajnostne gradnje. Ponosni smo, da delujemo kot družinsko podjetje. Smo ravno prav veliki, da se lahko posvetimo nekaj odličnim projektom na letni ravni in strankam nudimo pozornost, ki si jo zaslužijo!

Gradimo za vsakogar

Cenovni razpon naših objektov je od 5 do 500 tisoč in več evrov. Kot profesionalci v stroki, se naši arhitekti in gradbeni inženirji posvečajo vsem, še tako nekonvencionalnim projektom in objektom. Vsak projekt je za nas enako pomemben. Naše stranke imajo visoka pričakovanja in tega si želimo še v prihodnje!

Proizvedeno v Sloveniji

Montažne hiše ekokoncept se izdelujejo v Sloveniji. V lesnem obratu, s pomočjo najsodobnejših tehnologij, pripravijo in izdelajo vse elemente ter nudijo podporo v vseh fazah izgradnje in montaže.

Podatki o podjetju

Naziv: EKOKONCEPT, LESENA GRADNJA, d.o.o.
Naslov: Kamniška ulica 40, 1000 Ljubljana
E-Pošta: info@ekokoncept.com
Spletna stran: http://www.ekokoncept.com

Kontakti

Naslov: Kamniška ulica 40, 1000 Ljubljana
Telefon: 0590/51-900
031/809-298
Telefaks: 0590/51-888

Število obiskovalcev: 4030