Najbolj komentirane slike

Zadnjih 7 dni:

 
 

Gradbeni dnevnik

Dan oprtih vrat #2

Vas zanima kako je hiša Solaris 115 videti, sedaj, ko v njej že nekaj časa živiva? Vabiva vas, da si pridete vse skupaj v živo ogledat...

Preberite vse...

Poletje v nizkoenergijski hiši (NEH)

No, prišla je tudi koledarska jesen in glede na to, da je bilo letošnje poletje kar pestro, lahko podava prvo oceno bivanja v najini Lumar hiški.

Preberite vse...

Nadstrešek od A do Ž

No, nadstrešek je tu. V današnjem dežju se je prvič resno izkazal, ko sva lahko prišla iz hiše in v avto brez, da bi naju zmočil dež. Super! Ampak od projektov do same izvedbe je veliko korakov...

Preberite vse...

Vse se začne in konča z geodeti

No, pred začetkom gradnje sva se ob obisku spletne strani Geoprojekta spraševala, le kaj so mislili s sloganom "Z vami smo od začetka do konca". No, sedaj veva.

Preberite vse...

Primopredaja

No, pa sva dobila ključe.

Zadnje dni je bilo kar pestro, saj so se izvajalci spet kar izmenjevali na hiši in opravljali še zaključna dela. Tako je najina hiška postajala vedno bolj mikavna ter pripravljena na vselitev. Največja sprememba od dneva odprtih vrat so bila v notranjosti notranja vrata ter oljenje parketa in žaluzija na južni fasadi na zunanji strani hiše, ki je naredila tisto piko na i.

Preberite vse...