PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 195.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

Najnovejše na naših forumih

Albumi

Novice

V juniju 2016 21 % manj dovoljenj za gradnjo stavb kot v maju 2016 in v njih načrtovanih 7 % manj stanovanj
Tue 23/08/2016
Za gradnjo stanovanjskih stavb je bilo v juniju 2016 izdanih 12 % manj dovoljenj, za gradnjo nestanovanjskih stavb pa 26 % manj kot v prejšnjem mesecu. Beri dalje »
Letne kuhinje FIGURA
Tue 16/08/2016
Se vam v zaprtem prostoru ne ljubi več kuhati? Kljub odprtemu oknu vonj pražene čebule ostane v hiši in kar je še huje, v oblačilih? Brez skrbi, rešitev je na dlani! Beri dalje »
Euribor, avgust 2016
Wed 03/08/2016
Vrednosti Euribora za avgust 2016. Beri dalje »
Nova izkušnja ob nakupu vaše klimatske naprave ali ogrevanja
Tue 02/08/2016
Ko nakupujete ustrezno klimatsko napravo, ni ključno le, da gledate, kateri model ustreza vašim potrebam. Da boste iz svoje klimatske naprave izvlekli njen maksimum, mora slednja biti tudi ustrezno inštalirana. Beri dalje »
Temeljna obrestna mera, avgust 2016
Fri 29/07/2016
Temeljna obrestna mera (mesečna in letna) za mesec avgust 2016. Beri dalje »

Novogradnje

Novo naselje Med lipami v Mengšu
LIN nepremičnine d.o.o.
Mengeš
Stanovanjska soseska "Postojnski biser"
Batagel&co. d.o.o.
Postojna
Naselje Atrium – v osrčju Ljubljane
iProjekt d.o.o.
Zelena jama, Ljubljana
Soseska Gaj Preserje
SGP Graditelj d.d.
Preserje pri Domžalah

PodSvojoStreho

Montažne hiše

Spletniki

Barvanje kovinske ograje
Fri 05/08/16 7:07:41 objavil TomazH
Spoštovani, Zanima me kašen postopek moram izvesti, če želim kovinski del balkonske ograje le premazati z barvo? Ali moram kljub temu dele ograje prebrusiti in nanesti osnovni sloj ali obstaja kakšna barva s katero bi enostavno prebarval ... Beri dalje »
Ogrevanje zidanice
Mon 25/07/16 9:09:14 objavil pele
V idilični vasici Kamenško smo v novo grajeni zidanici-hiški postavili kamniti kamin Nunnauuni Joya Angolo, z kombiniranim toplozračnim ogrevanjem zgornjih prostorov. Najprej je bilo potrebno zarisati in izrezati estrih, saj klasično ... Beri dalje »
Vzorčenje na Lumarju in naslednje faze
Thu 21/07/16 9:09:36 objavil Primus 137
Pravnomočno gradbeno dovoljenje je v najinih rokah, brez dobre ekipe, ki je stala za nama, bi težko tako hitro uredili vse zadeve. Tudi faza vzorčenja na Lumarju je že za nama, mogoče samo nekaj besed kako takšen sestanek izgleda oz. poteka. ... Beri dalje »
nakup hiše
Mon 18/07/16 8:08:57 objavil ksumi
Pozdravljeni, zanima me mnenje spodnje hiške. Lp Ksenija https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/breg-pri-borovnici-hisa_5999242/ Beri dalje »
Lom stekla pri oknih ajm
Wed 13/07/16 7:07:37 objavil BLEJC
Nakup oken v podjetju AJM Najprej pohvale za profi odnos in vse nasvete gospodu Petru iz AJM poslovalnice v Kranju. Pohvala ekipi monterjev Japelj iz Iške vasi za montažo vseh oken in vrat kupljenih pri AJM. cca 14000 eur. Slabe stvari so pa ... Beri dalje »

Oglasna deska

Kdo vam bo pomagal polepšati dom?

Da bo vaš dom sijal kot nov. Vse od fasade do predelnih sten in adaptacije kopalnic. Kvalitetno in ugodno!

Puris Crescendo kopalniško pohištvo

Posebnost kopalnice PURIS CRESCENDO je oblika omarice za umivalnik in umivalnika, ki sta na eni strani ožja kot na drugi, s tem pa je velikokrat omogočeno lažje umeščanje vašega pohištva v kopalnico.

Energetski svetovalec

Kakšni so lahko vaši prihranki pri ogrevanju, hlajenju, ...???

LED razsvetljava, nadzorni sistemi, hišna elektronika...

Od sedaj vsi LED profili in svetila na ogled v novi trgovini v Zagorju. Najlažje se boste odločili, če pridete sami pogledat!

Gradimo z vami in za vas

Ustvarimo vam montažno hišo po vaši meri. Naši kupci so zadovoljni kupci.

Facebook