PodSvojoStreho je slovenska spletna skupnost mladih in malo manj mladih, posameznikov in družin, ki gradijo, obnavljajo, si urejajo stanovanja, montažne in klasične hiše v iskanju toplega doma in lastne strehe nad glavo. Mesečno nas obišče več kot 195.000 različnih uporabnikov, ki bodo zagotovo imeli odgovor na vaše vprašanje.

Najnovejše na naših forumih

Albumi

Novice

Razpoke na stenah – kako jih zaustavimo?
Fri 16/09/2016
Tehnologija globinskega injektiranja Uretek omogoča izvedbo posega brez razkopavanja. Beri dalje »
Gradbeni stroški za nova stanovanja v 2. četrtletju 2016 nižji kot v 1. četrtletju 2016
Fri 16/09/2016
Gradbeni stroški za nova stanovanja so bili v 2. četrtletju 2016 nižji kot v prejšnjem četrtletju in nižji kot v istem četrtletju prejšnjega leta. Beri dalje »
Vrednost opravljenih gradbenih del za 2,1 % višja kot v prejšnjem mesecu in za 7,4 % nižja kot pred enim letom
Fri 16/09/2016
Vrednost v juliju 2016 opravljenih gradbenih del je bila višja kot v prejšnjem mesecu in nižja kot v lanskem juliju. Beri dalje »
Marlesov dan odprtih vrat – vstopite v svet unikatnega domovanja
Wed 14/09/2016
V Marlesu prisegajo na individualen pristop in unikatno arhitekturo. Zato ste v soboto, 17. septembra 2016, vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT. Beri dalje »
Ali ste v fazi odločanja za gradnjo vaše hiše prihodnosti?
Tue 13/09/2016
Vabljeni na brezplačen seminar v Wienerberger centru masivne gradnje, 20.9. ob 16. uri. Beri dalje »

Novogradnje

Naselje Atrium – v osrčju Ljubljane
iProjekt d.o.o.
Zelena jama, Ljubljana
Novo naselje Med lipami v Mengšu
LIN nepremičnine d.o.o.
Mengeš
Stanovanjska soseska "Postojnski biser"
Batagel&co. d.o.o.
Postojna
Soseska Gaj Preserje
SGP Graditelj d.d.
Preserje pri Domžalah

PodSvojoStreho

Montažne hiše

Spletniki

Gradnja hiše - 8.del "Izdelava podstrešja, priklop toplotne črpalke in rekuperatorja, priklop elektrike, izolacija mansarde"
Fri 20/01/17 21:21:54 objavil djjerry
Mineva tri mesece, od zadnjega vnosa v spletnik. Dva tedna po estrihih, ko so že bili dovolj trdi za večje obremenitve, sem pričel z izdelavo podstrešja. Prvo sem odstranil obstoječe škarje, nadomestil sem jih z novimi in sicer na takšni ... Beri dalje »
Električno talno gretje
Thu 19/01/17 19:19:50 objavil fufi8
Pozdravljeni, imam pritlično stanovanje v gradnji v hiši, kvadrature 67m2 in me zanima kako bi se obneslo električno talno gretje? Imam tudi možnost montaže talnega gretja preko centralne, saj nimam še narejenih tlakov. Zanima me vaše ... Beri dalje »
Ogrevanje vrstne družinske hiške z kamnitim kaminom Joya
Sat 14/01/17 15:15:40 objavil pele
Lani novembra sem v vrstni družinski hiši velikosti cca 150m2 z delno kletjo, pritličjem in mansardo zaključil z prenovo centralnega ogrevanja. Obstoječa peč na olje in cisterna se je odstranila iz kleti in tako je družina dobila cca 15m2 ... Beri dalje »
Prenova stanovanja
Sun 08/01/17 8:08:03 objavil macek
No pa sem se tudi jaz odločil, da z vami delim utrinke prenove. Gre sicer za stanovanje v Ljubljani in ne za hišo, kot je bolj pogosto tu gor :) Stanovanje sem kupil v juliju 2015, za potrebe bivanja, ne oddaje. Iskal sem starejše stanovanje, ki ... Beri dalje »
Hišna avtomatizacija in povezava z Amazon Echo.
Sun 01/01/17 22:22:07 objavil allyazir
Pred časom sem objavil spletnik kako imam namen urediti luči in rolete v svoji novogradnji. No sedaj je sistem v uporabi že tretje leto in lahko malo več napišem v katero smer se je projekt razvil in kaj imam še v planu. </br>Na ... Beri dalje »

Oglasna deska

Konfigurator vhodnih vrat

Sestavite si svoja vrata s pomočjo konfiguratorja vhodnih vrat.

Skrbimo za boljši zrak

Ponujamo toplotne črpalke, prezračevalne naprave, klimatske naprave, ventilatorje, elemente avtomatike in izolacije. Pokličite nas na 01 7810 550 al pa obiščite našo spletno stran www.bossplast.com!

Pohištvo Čarman

Izdelava pohištva po meri....

Montažne hiše Lumar

Lumar je tehnološko usmerjeno podjetje. Ustvarjamo trende, ki se odražajo v vseh naših hišah. V vsaki hiši Lumar je namreč zajeta vrhunska Lumar tehnologija, ne glede na to kateri tip hiše izberete.

LED razsvetljava, nadzorni sistemi, hišna elektronika...

Od sedaj vsi LED profili in svetila na ogled v novi trgovini v Zagorju. Najlažje se boste odločili, če pridete sami pogledat!

Facebook