Poglej taubi, pojdiva po vrsti:
Povzemi:
Seveda ne odpove, ko pa da od sebe malce več, kot zmore ena poštena sveča.
Na tem mestu sem navedel le zmogljivost omenjene led sijalke. In nič drugega. Ne tebe, ne tvoje razsvetljave okolice hiše, ti pa pričneš z nekimi butci in moj komentar obrneš, kot bi bil pisan proti tebi. Dobil si sicer identičen odgovor še od drugega forumaša, zmotil te je moj. Bi pa kot strokovnjak za led sijalke moral vedeti, da ledica obremenjena na polno običajno počepne prej kot tista, obremenjena na četrt. Ni neka znanost.
Povzemi:
Zakaj si se čutil dolžnega komentirati, da imam za zunanjo razsvetljavo sveče?
Mi lahko to razložiš? Če pa ravno to rabim.
Diskretno razsvetljavo, nemoteče za okolico, z malo porabo. Itak da vse ne gori celo noč, ker je kombinacija senzorjev in Night-matica.
Kaj imaš ti okrog hiše, kaj rabiš, me zanima toliko, kot lanski sneg. To je tvoja pravica in jaz z mojim pisanjem niti z besedo nisem posegel ne vate, v tvoj okus svetlobnega opremljanja okolice hiše ne v luči, ki jih imaš. Navedel sem zgolj dejstvo, da tisti tip luči , ki si ga omenil proizvede bore malo svetlobe za vložek moči. Sem kje drugače napisal?
Povzemi:
Če ti stranki z tvojimi lumni narediš okolici motečo zunanjo osvetlitev hiše, da se vidi iz Triglava, potem za mene nimaš nobenega okusa.
Z okusom se ne smem obremenjevati. Zmontiram tisto, kar stranka želi oziroma tisto, kar je sprojektirano. Na tem mestu bi ti ravnal enako.
Povzemi:
Na tvojo žalost glede GU ne rabim gledat v knjige, ker sem po 'fohu' v industrijski elektroniki (malo višje od navadnih drotov) in gre Etona/Moellerja, Siemensa, Sew-a, Lenzeja....da ne naštevam dalje, čez moje roke več kot si lahko predstavljaš.
Hvala bogu, da je tako. Da poznaš ledice, pa tiste GUje tudi. Kar pa ne pomeni, da tiste ledice 1W morda le ne bo potrebno kdaj zamenjati. Z "malo višje od navadnih drotov" si imel v mislih kaj že? A ja, kdo ma večjega? Te moram razočarati. Z navadnimi droti (in njihovo višino) se jaz bolj malo ukvarjam. Se precej več z prenosi vseh signalov čistilnih naprav, črpališč bodisi preko GSM ali UKV, aeracije, nadzori nivojev tekočin z UZ, temperatur, PH, O2, krmilniki, optiko...no ja, tudi tisti "tanizki" droti sem ter tja uletijo.
Povzemi:
Sicer je pa tema: Led žarnica odpove!
Ja res je, tele na sliki (z velikimi lumni)
Imaš prav, tudi Mercedes crkne.
p.s.
Eaton/Klöckner Möeller bo bolj prav. V Kolektor - Sisteh-u iz Idrije, ki ga trži, jemljem krmilnike, ekspanderje...