mici.ka napisal/-a:
http://www.bolha.com/trgovina/lesarstvo-rejc
pozdrav vsem. sem v dilemi, ali naj se odločim za nakup takega lesenega nadsteška, ali ne.
problem je le v tem, da bi bil postavljen v kraju, kjer imam majhno stanovanje, pa grem tja le včasih, morda enkrat na mesec za dva dni.
Je smiselno? Tam namreč nimam možnosti, da bi bil avto pod streho in ker sem navajanena na garažo, sem pač pomislila na tole rešitev.
Cena se mi zdi poštena- mimogrede, pozna kdo tega izvajalca in ima kako izkušnjo z njim ?
Če bi se odločila za tole varianto, koliko je še dodatnih stroškov za pripravo temeljev, ki niso všteti v ceno? Ker ne gre za stalno garažo, zadostuje, če po tleh položimo le par tlakovcev ali kamen - tam kjer so kolesnice, sicer pa ostane trava, tako kot je zdaj?Stanovanje je na vasi.
Hvala za vsak predlog in mnenje.

Je že fina stvar - takole pod streho zapeljat!
650€ je konstrukcija. Poštena cena - res je!
4 x točkovni temelj ( 50x50x50 ) je 0,5m3 betona = 50€ + delo enih 50€, če ne narediš sam.
3 x 6 = 18m2 - kot na sliki - pločevinaste kritine, kar je za tak naklon edino smiselno, seveda z obrobami in žlebom na koncu - zna biti cca 400€.
Se pravi še 500€- da je zadeva OK. A ja - še barvo sem spregledal - ene 50€ računaj za barvo.
Ko so temelji narejani, pa fino ( zemljo si itak že stran pobrala ) 20cm tampona, fino utrdit in čez lepo pran pesek. Za tistih 1x na mesec - bo že šlo.
Če nočeš plevela v pesku, pa daj pod tampon še plast filca.