Bog ve kolko jih tedensko napravijo.. očitno ne zadosti

2. Peč vklopi gretje pod 58°c, izklopi pri 80°c.. Poraba dejansko reguliraš z sobnim termostatom (sam imam Seltron T1, ki mi vklaplja in izklaplja črpalko, drugo leto pa nabavim WDC10)
3.Še nisem kuril dlje časa na drva, tako da nebi vedel..
4.Tu pa tam lahko malce pepela pade v spodnjo kurišče, vendar to je res minimalna količina in ne moti..
5.Sama peč časovnika nima, kot omenjeno v 2. točki, to reguliraš z sobnim termostatom
6. Poletni način.. sicer nevem kaj točno misliš z tem.. Jaz osebno imam 2 črpalki.. Eno za stanovanje, drugo za bojler. Ko v stanovanju ni potebe po ogrevanju, se črpalka za stanovanje vklaplja in izklaplja z sobnim termostatom.. Črpalka za bojler deluje po potrebi naprej, neodvisno od črpalke za stanovanje. Njo pa regulira drug termotat, montiran direktno na bojler...
7.Parametrov gorilca se ne da spreminjat (no mogoče lahko serviser, sam pa žal ne moreš nikakor.. je pa to edina stvar ki me moti pri tej peči..)
8.Po izpadu elektrike peč normalno deluje naprej. Problem pa je, če so v šalčki nezgoreli peleti, ker ob izpadu preneha ventilator delovat, in ti ne bodo zgoreli, torej se ti lahko vse skup zamaši..
9. Dodatna seltronova avtomatika je potrebna samo za oljni gorilec, avtomatika za pelete je že vgrajena v samo peč. Tako da realno gledano rabiš le sobni termostat (sicer še ta ni nujno obvezen za moje pojme v kolikor imaš termostatske ventile) in pa ono "škatlo" z stikali ter releji ki je v eni izmed gornjih slik..