| Avtor |
Sporočilo |
|
Whisky1981
|
Objavljeno: 02 jun 2012 13:41 |
|
| Prvošolček |
 |
 |
|
|
Pozdravljeni,
po dolgih pogajanjih in razmišljanjih sem se odločil narediti montažni prizidek k obstoječi Marlesovi hiši.
Gre seveda za individualni projekt.
Od marlesa sem dobil ponudbo in le ta znese 1.350€ m2. Cena se mi zdi pretirana. Sprva sem mislil, da bom gradil njihovo tipsko (samostojno) hišo s kar precej spremembami v velikosti 112,4 m2. Takratna ponudba je znesla 1032€ m2. Zdaj ko sem se odločil za prizidek, ki je velik 65 m2 dobim ponudbo, ki znese celih 1.350€ m2. V ceni je toplotna črpalka s talnim ogrevanjem, polkna na 6 oknih, rolete z daljinskim upravljanjem na dveh oknih. Komarniki na vseh osmih oknih. Keramika na površini 20,5m2, lamelni parket na površini 19,2 m2, pravi parket na površini 25,3 m2. Hiša je na ključ torej sem spadajo še vodovodne inštalacije, kanalizacija in elektro inštalacije, slikopleskarska dela in fasada. Okna so lesena, prav tako polkna. Vključena je še izdelava PGD in PZI dokumentacije ter njihov prevoz in organizacija gradbišča.
To bi bilo več ali manj vse.
Zanima me vaše mnenje o ceni 1.350€ m2. Se vam zadeva zdi pretirana ali je nekako normalna?
Hvala vnaprej za vse odgovore!!!!
|
|
| Na vrh |
|
Re: Hiša na ključ - Marles