Vse spoštovanje popolnim samograditeljem!
torej vse ..od zidave do inštalacij..
vsak od njih je z leti gradnje pridobil dovolj znanja da bi lahko postal nadzorni na marsikaterem objektu.
Zase vem da me mersikje ne morejo več "sca..t pelat"
Seveda so nijanse povsod druge.
Nekdo ki nima kleti ..nima teras ..ali rekuperacije,pametnih zadev,centralnega sesanja, kamina,,,itd ..o tem ne kaj veliko..
Na žalost sem se tudi jaz učil po dragi varianti ..torej napakeh sebe in drugih...s tem da se to konkretno pozna na €!!!!
Poceni gradnja za moje pojme kot so že kolegi napisali: modelarc zidaš sam ali nek gradbinec popoldne na črno..,brez kleti,60m2 na štuk,brez balkonov,frčad,ogravnje drva,fasada stiropor 12cm ali manj ,navadne rolete ali še ceneje zavese,PVC belo stavbno pohištvo navadni termopan,babau vhodna vrata za 200€,laminat 6€m2, keramika za 10-13€m2-polagaš sam!, kuhinja odprodaje zalog po katalogih dolžine cca 3m ravne linije, aparati najbolj češki kot se še da , delaš dam wc in kopalnico, stikala Hofer,Lidl ko so v akciji,radiatorsko ogrevanje,brez garaže,alarma,nadzornega sistema,imeti zlobnega psa na robu parcele ki malo poje, in to je to ..no verjetno sem pozabil še dobre sosede ki ti kar nekaj prišparajo..predvsem živcev!!
Aha ..parcelo kupiti tam kjer se volkovi parijo "beri vukojebine" ...
Amen