Pozdravljeni,
kupil sem rabljeno stanovanje v objektu v centru Maribora, ki ima 10 vhodov. Stanovanje se je prodajalo preko stanovanjskega sklada. Zraven tega, katerega sem kupil, se je prodajalo se eno. Oba stanovanja zunaj nista imela stevca, se pravi, elektrika je bila izklopljena. Ker zelim stanovanje renovirat, potrebujem elektriko, me pa zanima, koliko me bo to stalo. Nanasa se na elektricni digitalni števec in priklop. Lastnik drugega stanovanja, si je slednje ze naredil, vendar, ker ga nikoli ne vidim, ga sam nisem mogel povprasat. Mi pa je gospa, katera tudi zivi v tem objektu in je neke vrste upravnica oziroma skrbi za vse kar se tice stavbe, rekla, da je tale gospod placal cca. 30 eurov za prikljucnino elektrike, digitalni stevec pa je elektro dolzan SAM zagotovit. Torej, da je dolzan dat digitalni stevec (vem da nov stane okrog 300 eurov) in da, glede na to, da ga imajo vsi v tem objektu ze cca. pol leta, ga moram tudi jaz dobit brezplacno. Zdaj pa me zanima, je to res oziroma, koliko bi me naj stalo vse skupaj? Ker ko malce berem po raznih temah, vidim, da je veliko ljudi moralo samih kupit stevec, prikljucnine pa so po 300 eurov in vec. Prosim, ce kdo ve, da mi malce razlozi.
|