Hvala TriK za razumevanje, očitno še nisem izbrisan, tukaj pa zakaj to želim (vkljućno z vsemi mojimi posti). Sem z predlogom želel samo izluščiti bistvo, Moderator mi pa zaćne nakladati o "šmornu", če 43.strani dolga strokovna debata za laike ni šmorn, potem ne vem kaj naj rečem. Glavo dam v ..., da bi forumaši z kilometrino (pa dokler še nisem izbrisan: še enkrat KAPA JIM DOL - bi morali računati za svojo delitev znanja z drugimi) z veseljem strnili nekaj osnovnih istočnic v predlaganih štirih temah. Škoda Moderatorji, da ga včasih posvirate, sem pač "uletu" jaz, kot mi je odgovoril Vuego:"vsaj približno seznanjem z temo ...". Prebral in razumel sem temo, me pa zanima, če jo je on. Pa še kaj drugega sem prebral, tudi "peglanje Dr. ataIBE, pa Žerjavarja, pa Fireflya, pa drugih, ki sem jih pozabil omeniti. torej Administracija Foruma, spoštujte zaklad, ki se imenuje Forumaš in ne brišite tem, še preden nekdo odgovori na njih, žalitve: "nick gor, nick dol" pa mislim, da niso na mestu (sem pozabil, kdo je to napisal), mu pa svetujem, da piha v pipo, se bo kaj naučil: Objavljeno: 21 dec 2011 20:54 Naslov sporočila: Re: Poševnina mansarde - izolacija mytamy Napisal/-a: Ufff, pa sem prišel do konca te sage, 43 strani, mislim, da je sedaj več ali manj vse jasno (se navezujem na moje poste: viewtopic.php?f=35&t=41447 in temo "Izolacija opečnato -betonske strehe (ne morem prilimati oba linka hkrati, booo ..., a kdo ve kako to gre). Verjamem , da bi ta tema bila v tiskani obliki (knjiga) sigurno bestseller, bi pa vendarle kot epilog zadevo postavil v štiri nove teme z naslovi: Najboljša betonska mansadra, Najboljša lesena mansarda, Najboljša monta mansarda in Najboljša mansarda z betonskimi travetami in planetami. Pa ne spet razpredati čez 43 strani - kratko in jedrnato, kako izgleda "sendvič", zato pa sem pa naslove tako formuliral, forumaši s kilometrino to znajo . Čisto zaradi preglednosti, namreč v tej temi, ki je absolutno predolga je poplava vsega - je treba ob branju popit pivce za živce , pa ne eno, več pivc
Edit: + preostanek branja do 75.strani v podforumu "tlaki, izolacija, ostrešja" ... GROOOZA
Če komu kaj ni jasno, naj pregleda vse moje poste, saj jih ni dosti, pa bo razumel.
|