Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 17 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednji
  Tiskanje

Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 13 sep 2017 02:59 
Mojster
Mojster
Odsoten

Pridružen: 26 apr 2012 10:34
Prispevkov: 126
Sedaj uporabljam kar 3 daljince za gledanje tv in en za tv en za ip tv in en za soundbar.

Moja zahteva če obstaja ? Rad bi z enim daljincem upravljal tv, ip tv, sat in soudbar.

Do sedaj si pomagam z naloženo aplikacijo na tel tv LG katera omogoca elegantno pretikanje med vhodi ip tv in sat ter navadno anteno (zemlja).Moti me edin jakost zvoka ko preidem na sat &zemljo ker na ip tv se nastavlja samostojno jakost tona!

Problem kateri je , bi rad rešil , da bi z enim daljincem upravljal po sledečem redu:

Nima veze kaj gledam ip tv ali zemljo in ko pretaknem iz ip tv je jakost zvoka različna kot na sat ali zemlji .V lg tv meniju imam nastavljeno na zunanji vklop zvoka /soundbar.
Rad bi imel upravlanje na enem daljincu in isto jakost kot na tv (tv daljincu )

Gledam na netu daljinec od Sonyja RMF-ED004 ter če je možno združiti vse naprave: lg tv , ip tv(t-2) sat-zemljo in soundbar sony ht 180 ?

Upam da nisem preveč zakompliciral:)


Priponke:
2fad2e81b85e0b62eac5d57aa45780fa.jpg [9.88 KiB]
Prenešeno 15 krat
Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 13 sep 2017 03:25 
Specialist
Specialist
Uporabniški avatar
Odsoten

Pridružen: 03 jun 2012 20:58
Prispevkov: 4516
Kraj: Ivančna Gorica
https://www.bestbuy.com/site/logitech-h ... Id=4801401


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 13 sep 2017 09:30 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 11 sep 2012 18:57
Prispevkov: 2632
Problem je če imaš siol, ker uporabljajo nek drug signal za komunikacijo med daljincem in kominikatorjem. Meni z navadnim univerzalnim ni delovalo.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 13 sep 2017 13:58 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 21 mar 2013 18:34
Prispevkov: 731
na telefonu mi je uspelo brez težav dobiti signal med siolom in telefonom.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 13 sep 2017 16:22 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 11 sep 2012 18:57
Prispevkov: 2632
Direkt al prek app? App mislim da dela preko neta in ne direkt telefon - komunikator.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 14 sep 2017 12:06 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 21 mar 2013 18:34
Prispevkov: 731
takrat sem imel note3. preko app in nobene povezave z netom. je imel telefon ir vgrajen.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 14 sep 2017 12:13 
Moderator
Moderator
Odsoten

Pridružen: 07 feb 2006 21:09
Prispevkov: 2506
Kraj: Trebnje in Ljubljana
Meni na Harmony One dela siol bp.

_________________
arhitekt


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 14 sep 2017 19:56 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 02 feb 2016 20:35
Prispevkov: 261
pri t-2 za iptv ima aris radijski daljinec. tako da one ne bo delal 900 pa.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 15 sep 2017 12:53 
Mojster
Mojster
Odsoten

Pridružen: 26 apr 2012 10:34
Prispevkov: 126
junec ! Konkretno kateri daljinec bi delal za: T-2 , LG tv 32lh604V in soudbar sony ht 180 ?

Lp stihl ms


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 15 sep 2017 14:51 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 14 nov 2012 11:04
Prispevkov: 7322
V vseh primerih, razen Arris VIP113, ki je radijski daljinec, lahko uporabiš enega Logitech univerzalnih daljincev:
https://www.logitech.com/en-us/harmony- ... al-remotes

Z makro ukazi lahko programiraš dejanja. Npr vklopi hišni kino + vklopi TV + izberi pravi HDMI + vklopi T2 + ........

Jaz imam Harmony 650 ......


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 15 sep 2017 15:00 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 14 nov 2012 11:04
Prispevkov: 7322
Moram se popraviti:
V navodilih Arris VIP113 piše, da ga je možno krmiliti tudi z IR daljincem. Torej je Logitech uporaben tudi zanj.
Seveda je predpogoj , da je sprejemnik Arris VIP113 v vidnem polju.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 17 sep 2017 06:49 
Mojster
Mojster
Odsoten

Pridružen: 26 apr 2012 10:34
Prispevkov: 126
Ta mi je všeč sam cena pa uh...

www.logitech.com/en-us/product/harmony- ... 50?crid=60


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 17 sep 2017 12:13 
Specialist
Specialist
Uporabniški avatar
Odsoten

Pridružen: 03 jun 2012 20:58
Prispevkov: 4516
Kraj: Ivančna Gorica
Pa saj lahko potem uporabljaš tisti kup daljincev. Pa zapičil si se tudi v Logitechovega "merdžota", kak njihov cenejši model, kateri ti bo ravno tako služil, pa tudi je na razpolago. Potem morda ne bo tistega uh na koncu.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 19 sep 2017 07:37 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 25 jun 2008 22:02
Prispevkov: 468
Kraj: Ljubljana
Več ali manj se vsi daljinci dajo sprogramirati za upravljanje več naprav. Doma imamo enega smešno poceni iz eBay-ja, in z njim upravljamo vse naprave vključno s klima napravo že par let in dela brez problema. Kar pa se jakosti zvoka tiče, imamo na televizorju nastavljeno maksimalno, samo jakost pa potem nastavljamo iz te naprave s katere prenašamo program.


Na vrh
 Profil  
 

Re: Združen daljinec za tv, ip tv ,sat in soundbar
OdgovorObjavljeno: 19 sep 2017 14:19 
Specialist
Specialist
Odsoten

Pridružen: 14 nov 2012 11:04
Prispevkov: 7322
Že res, da lahko kupiš veliko poceni daljincev, ki se dajo sprogramirati za delo z različnimi napravam......
Vendar, pa to ni tisto "ta pravo". Krmiliš lahko namreč samo eno napravo naenkrat.
Torej ne moreš brez preklopov spreminjati jakost na HI-Fi, izbirat programe na STB in nastavljati svetlost/kontrast na TV


Na vrh
 Profil  
 

Prikaži odgovore prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 17 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednji

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: kontim in 2 gostov


Vi ne morete pisati sporočil v tej temi
Vi ne morete odgovarjati na teme v tem forumu
Vi ne morete urejati sporočil v tej temi
Vi ne morete brisati vaših sporočil v tem forumu
Vi ne morete dodati priponk sporočilom

Išči za:
Pojdi na:  
 

 

PodSvojoStreho.net
© 2004 - 2013
Vse pravice pridržane.
Pogoji uporabe.