Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 
  Tiskanje

stanovanjski, hipotekarni kredit, Hranilnica Lon
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 11 jun 2012 14:12 
Prvošolček
Prvošolček
Odsoten

Zdravo,

Sem opazila novi oglas od neke Hranilnice Lon. A jih kdo pozna, je že morda bil pri njih in se zanimal za kredit. Sem videla da so na trgu že 20 let (na njihovi spletni strani), poslovanje kaže da je o.k., ne kot druge slovenske banke ki imajo si izgube, tile imajo celo vsako leto višji dobiček,...

Zanima me ali so fleksibilni, ali te kar takoj zavrnejo,... se sploh pogovarjajo, ali se da kaj pogajat.

Hvala za vaše dobre/slabe izkušnje.

Se bom verjetno kar oglasila v Ljubljani, nekje na koncu stare Ljubljane so kot vidim. Če se bom šla, vam sporočim vtise.

Mojca

Na vrh

Re: stanovanjski, hipotekarni kredit, Hranilnica Lon
OdgovorObjavljeno: 11 jun 2012 21:21 
Prvošolček
Prvošolček
Odsoten

Jaz poznam hranilnico. Sem njihova stranka že nekaj časa, najprej sem varčeval (imajo dobre obrestne mere za varčevanja, depozite), potem sem odprl še račun za nakazila iz študenta, sedaj pa imam na računu plačo.

Osebno sicer poznam enoto v Ljubljani, točno so na Bregu v stari Ljubljani, zraven gostilne Vitez, pa Fakultete za arhitekturo, pri semaforju na koncu stare Ljubljane.

Kredita za nakup stanovanja še nisem jemal ali se zanimal pri njih, vem pa da so o.k., glede na druga banke se da z njimi vsaj pogovarjat, pa seveda tudi kaj spogajat.

Kredit za stanovanje je pri njih iskal moj sošolec iz faksa.

Povzemam njegove izkušnje, je ravno ob meni, pa skupaj tole bereva in piševa.

So prijazni, ustrežljivi, vse razložijo (ne kot na drugih bankah, ko eni ne vedo nič o euriborju, npr., pa kako se spreminja,...), vsaj povedo, da je treba ponudbe (kolega je imel kar nekaj ponudb drugih bank s seboj) primerjat na enakovreni osnovi (npr. ne moreš primerjat ponudb kjer se euribor razlikuje v izračunu, lahko je mesečni, trimesečni,...), da pribitek ni vedno vse (ker ti zraven ob nizkem pribitku "prodajo" še kartice, pa razna življenjska zavarovanja, varčevanja, pa da pripelješ še ata in mamo,..). Kolega je bil pri enem gospodu, čist na koncu enote, ne vem točno imena. Je res razložil, povedal o kreditu, skratka kot je treba. Sicer kolega potem kredita ni rabil in vzel, ker sta mu za nakup stanovanja posodila starša.

Ko bom sam rabil kredit bom šel seveda najprej tja.

Mojca, če boš šla, prosim sporoči tukaj ali na ZS kakšne imajo sedaj kaj ponudbe o.k.

Na vrh

Re: stanovanjski, hipotekarni kredit, Hranilnica Lon
OdgovorObjavljeno: 12 jun 2012 20:34 
Mojster
Mojster
Odsoten

Midva sva pred dvema mesecema vzela kredit pri Hranilnici Lon. So bili najugodnejši. 3 mesečni euribor in 1,9 pribitek.

Na vrh

Prikaži odgovore prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: geodet11, Kady in 7 gostov

Vi ne morete pisati sporočil v tej temi
Vi ne morete odgovarjati na teme v tem forumu
Vi ne morete urejati sporočil v tej temi
Vi ne morete brisati vaših sporočil v tem forumu
Vi ne morete dodati priponk sporočilom

Išči za: