|
Jaz poznam hranilnico. Sem njihova stranka že nekaj časa, najprej sem varčeval (imajo dobre obrestne mere za varčevanja, depozite), potem sem odprl še račun za nakazila iz študenta, sedaj pa imam na računu plačo.
Osebno sicer poznam enoto v Ljubljani, točno so na Bregu v stari Ljubljani, zraven gostilne Vitez, pa Fakultete za arhitekturo, pri semaforju na koncu stare Ljubljane.
Kredita za nakup stanovanja še nisem jemal ali se zanimal pri njih, vem pa da so o.k., glede na druga banke se da z njimi vsaj pogovarjat, pa seveda tudi kaj spogajat.
Kredit za stanovanje je pri njih iskal moj sošolec iz faksa.
Povzemam njegove izkušnje, je ravno ob meni, pa skupaj tole bereva in piševa.
So prijazni, ustrežljivi, vse razložijo (ne kot na drugih bankah, ko eni ne vedo nič o euriborju, npr., pa kako se spreminja,...), vsaj povedo, da je treba ponudbe (kolega je imel kar nekaj ponudb drugih bank s seboj) primerjat na enakovreni osnovi (npr. ne moreš primerjat ponudb kjer se euribor razlikuje v izračunu, lahko je mesečni, trimesečni,...), da pribitek ni vedno vse (ker ti zraven ob nizkem pribitku "prodajo" še kartice, pa razna življenjska zavarovanja, varčevanja, pa da pripelješ še ata in mamo,..). Kolega je bil pri enem gospodu, čist na koncu enote, ne vem točno imena. Je res razložil, povedal o kreditu, skratka kot je treba. Sicer kolega potem kredita ni rabil in vzel, ker sta mu za nakup stanovanja posodila starša.
Ko bom sam rabil kredit bom šel seveda najprej tja.
Mojca, če boš šla, prosim sporoči tukaj ali na ZS kakšne imajo sedaj kaj ponudbe o.k.
|