Objave: 41
Teme: 9
Ocena:
0
Zanima me, če ima kdo od vas na vhodnih vratih doma nameščeno ključavnico na prstni odtis ?? Predvsem me zanima če ste zadovoljni in kolikšna je bila cena vključno z montažo in seveda kje ste to nabavili.
Objave: 1198
Teme: 12
Ocena:
0
Predrago in nesigurno, preprosto se lahko zgodi, da te ne spusti noter. Nimam izkušenj od ključavnic, je pa enak postopek na registratorjih časa v firmah, problematično. Če želiš imeti dostop brez ključa je najboljša kodna ključavnica na številke. Jaz osebno jo uporabljam že cca 6 let.
Objave: 41
Teme: 9
Ocena:
0
CvetkoP- Mi že imamo ključavnico na ključ, vendar bi pa želeli namestiti še ključavnico na prstni odtis, da uporabljaš čez dan, ko večkrat prideš, greš.... Seveda pa bi, ko bi odšli za cel dan ali več dni, pa zaklenili z ključem. Upam, da taka varijanta obstaja.
Ocena:
0
Ne govorim o ključu, pač pa o tipkovnici, ki odpira vrata.
Objave: 248
Teme: 19
Ocena:
0
Sem vprašal na AJM o tem svojega kolega. Menda je zelo počasna, stane pa okrog 500 eurov.
Ocena:
0
Hm, takole, kodna ključavnica deluje zelo preprosto. Priključena je na električno ključavnico, to je ključavnica ki jo ima večino večstanovanskih zgradb, v zadnjem času pa tudi individualne hiše. Na tipkovnici vtipkaš kodo in če je ta pravilna, pošle 1 sekundo dolg električni signal na ključavnico, med tem časom pa odpreš vrata. čena z montažo cca 200-250€
Objave: 739
Teme: 45
Ocena:
0
...ampak še vedno hitreje kot pa s ključi, ki jih običajno iščeš najmanj po žepih, če že ne po razmetani torbici :-)
Objave: 193
Teme: 37
Ocena:
0
Jaz imam TOCA sistem (ekey) in zadeva deluje super. Zamik po branju je 1 sek, da se vrata odprejo, nikoli se ne zgodi da me nebi prepoznal :)
Objave: 3945
Teme: 21
Ocena:
73
Slovenske reference so pa kje?
Vsak svoje kljuse hvali...
Objave: 824
Teme: 58
Ocena:
0
začuda, da nihče ne omeni firme Vovko, ki tudi to prodajajo in montirajo ?
God created time so that things wouldn't happen all at once.
Objave: 193
Teme: 37
Ocena:
0
Vovko prodaja sistem TOCA. Montiraš si lahko sam, ker je zelo preprosto..
Firma Jacob pa bi se lahko malo zamislila, kako slabo imajo optimizirano stran, saj jih ob intenzivnem iskanju nisem našel..