cbr Napisal/-a:
No naj povem, ker sem iz teh koncev. Investitor res, vse vedo kdo, da je en navaden mafijozo, ampak v gradbeništvu pač težko najdeš drugačne. Cene za ta stanovanja so kar velike, ni pa tako hudo (glede na LJ niso tako prenapihnjene). Kar se tiče kvalitete stanovanj - tudi znanec je kupil in smo si šli ogledat. Do sedaj še nobene pripombe, meda je gradnja zelo kvalitetna pa tudi sama sem spremljala gradnjo, vse je glina, ne pa nek betonski šit.. Menda so zelo kvalitetna stanovanja, po oceni takih iz stroke, da se razumemo in ki nimajo nič z investitorjem.
Ne vem kateri blok misliš, glede napak... V Preboldu je še en nov, grd ko smrtni greh, res, najgrši blok... In cel betonski, notri so pa stanovanja z noro fajn razporeditvijo (meni osebno). Je pa not šit od Knaufa (predelne stene), tako da... In ja... ful enih napak.
No danes sem si ogledal stanovanja na Novinah....
Če je to vredno cene ki jo imajo....potem kar veselo. Hvala bogu, cel dan je deževalo in prvo stanovanje ki smo ga videli je bilo že zamakano, na stenah je bila že plesen (verjetno od prej že), omet se je lupil. No, pri ostalih ni bilo tega opaziti, ampak me je že prvo odbilo in razočaralo. Kar se pa velikosti tiče.....same luknje od sob...v kopalnico sploh nemoreš dati pralnega stroja in sušilca eno nad drugo ker to onemogoča plinska peč....v večjih sicer lahko ker je plinska peč v predsobi....itd...itd
Sem si pa ogledal "kot praviš grdi blok", pa ti povem da je prav simpatičen in tudi stanovanje ki sem ga gledal je bilo lepo kakor tudi sama razporeditev....kaj več pa nevem povedat.