Objave: 55
Teme: 5
Ocena:
0
Lp, v naših koncih (ljubljana) nameravajo po x letih graditi kanalizacijsko omrežje. Za priključitev bomo morali plačati komunalni prispevek za kanalizacijo. Ker nam niso postregli z ustreznimi podatki ampak zgolj formulo za izračun prispevka me zanima sledeče. Kaj bo upoštevano kot površina gradbene parcele?
Namreč trenutno situacija s parcelami takšna, da je parcela pod hišo (tloris) svoja parcela okrog nje pa je večja parcela kjer je tudi travnik, sadovnjak itd...?
Lp
Objave: 133
Teme: 7
Ocena:
0
Pozdrav.
Jaz sem plačala v eni izmed občin UE Ptuj 6540€ za komunalni prispevek - na koncu smo se kregali, kdo bo plačal priklop na kanalizacijo, jaoooo :(
Objave: 3125
Teme: 98
Ocena:
1
Katera občina če ni skrivnost?
Objave: 3
Teme: 0
Ocena:
0
Prejel sem odločbo za KP. Ali se za garažo 35m2, ki se drži hiše plača res ista tarifa kot za stanovanjsko površino?
parcela 860m2
neto tlorisna objekta (z garažo) 135m2
Šenčur
7800 Eur
Objave: 3660
Teme: 8
Ocena:
20
Če bi šel dejansko in pikolovsko po Šenčurskem odloku bi za garažo moral plačati faktor 1,3 glede na stanovanjsko površino. Garaže po klasifikaciji padejo med ostale stavbe tako da s tega stališča je dobro, da je vodena kot del stanovanjske hiše.
Objave: 74
Teme: 3
Ocena:
0
Občina PREDDVOR
8200€ brez vode (voda posebej cca 250€)
Neto tlorisna (pritličje + mansarda) 183m2
Celotna parcela 742m2.
Če kdo gradi v Preddvoru imam v excelu narejen izračun.
Objave: 6899
Teme: 51
Ocena:
-69
V Kranju sem plačala garažo toliko kot stanovanjski hišo, kar se tiče neto tlorisne površine, vendar ker ni bilo narisane nobene luči, mi ni bilo treba plačati elektrike. Enako bi bilo za vodo, če bi to prej vedela in rekla naj notri ne riše umivalnika.
Objave: 1304
Teme: 205
Ocena:
1
Ali slučajno kdo ve za Kranj kakšna je višina komunalnega prispevka za hišo 200m2 + parcela 600?
Objave: 6899
Teme: 51
Ocena:
-69
Dej poglej v uradni list. Najbolj zavisi od tega, ali imaš kanalizacijo ali ne
Objave: 16
Teme: 3
Ocena:
0
pozdravljeni lgregor ali kdo drug pomaga izracunat komunalni prispevek v obcini sencur za gradnjo dvojcka dovoljena 250 neto bivalne povrsine rad bi vedel visino komunalnega prispevka predn karkoli zacnem na obcini na vprasanje nism dobil odgovora.