Objave: 2603
Teme: 98
Ocena:
0
Stara hisica je bila 9*9, podkletena. Je pa potem bilo se slabih 1000m3 izkopa za novo hiso.
Bdw. imam se nekaj gramoza od izkopa, ce ga bos rabila za tampon ali zasutje. Ga dam for freeeeee.
Objave: 195
Teme: 1
Ocena:
0
Midva imava za rušit objekt 10x15m, podkleteno, 1 nadstropje in ene dvakrat tolikšen pomožen višji objekt. Tako da bo robe še pa še!
Hvala, se oglasim če bo kaj treba. Sama namreč sploh ne vem točno kako bo vse to zgledalo :)
Objave: 2603
Teme: 98
Ocena:
0
Uh, imate pa res veliko robe.
Najprej zacnite s streho. Sami jo razkrijte, poberite dol vse ostresje, potem narocis bager in samo gas.
Objave: 64
Teme: 1
Ocena:
0
Jaz sem za hišo velikosti 10.5*8,5 ,parcela 450m2 nakartal19500e.Bilo je konec leta2008,hiša se nahaja v Mengšu.
Objave: 136
Teme: 23
Ocena:
1
zdravo,
a mi zna kdo razložit za koliko kvadrature bom plačal komunalni prispevek... ?
K hiši imam namen prizidati prizidek ki ima 50m2 ( 5 x10m hiša bo v L ). Ta prizidek bo v pritličju na stebrih da je možen podvoz z avtomobilom ( nič bivalnih prostorov), nato pa sta v višino še dva nadstropja ( 1. nadstropje in mansarda)
Ali bom moral plačati za 150m2 torej tudi podvoz ali samo za 100 m2 ( 50m2 za 1. nadstropje + 50m2 za mansardo) ?
Hvala za odgovore.
LP Igor
Objave: 809
Teme: 30
Ocena:
0
Če bodo strogo upoštevali SIST ISO 9836, potem boš plačal 150 m2.
Jaz imam podobno 15m2 pokrite terase, in so mi jo zaračunali.
Objave: 129
Teme: 3
Ocena:
0
no, HB v naši občini (Vipava) komalnega prispevka ni treba plačati...
Objave: 788
Teme: 9
Ocena:
0
kaj nimate komunalnih vodov?
ali kaj je vzrok?
Objave: 162
Teme: 0
Ocena:
0
Me glava boli,komunalc se podražil v nakaterih občinah za leto 2012,še dobr,da sva ga vložila sama decembra in plačala,če bi čakala UE da zaprosi,bi plačala$$$več...,ker se ne držijo ZUP-a! To je pravo ropanje ODŠKODNINE ZA KMETIJSTVO,KOMUNALC,ŠE KEJ BOJO NAJDLI V BODOČE!
Ocena:
0
@fric
Pr nas kao občina časti komunalni prispevek. Če je že zazidalnih parcel minimalno, pa še te so bolj švoh komunalno opremljene...
Naša npr. je uradno komunalno opremljena zazidalna parcela: voda je 100m proč, elektrika enih 20, ok kanalizacija je blizu in ločena na meteorne in fekalne, telefon pa ojoj - je blizu sam prostega priključka ni :)
Tako da za prpelat priključke na parcelo nas stane isto kot plačat komunalni prispevek...
Ocena:
0
@madman
Upamo da bomo istočasno ko bomo vodo peljali zraven dali še cev za optiko in jo bo Telekom v kratkem tud priklopil...Upamo...Ker meni se ne gre za telefon, ampak predvsem za internet...
Ok to pa ne spada več v to temo, se opravičujem :)
Objave: 1622
Teme: 43
Ocena:
0
Kaj pa recimo, da telefonskega in plinovodnega priključka ne želim. Ali je vseeno potrebno plačati kp? Odgovor mi je pa skoraj jasen, kakšen je.
Objave: 788
Teme: 9
Ocena:
0
ta dva priključka nista v domeni občine in komunalnega priključka.
za komunalno opremljenost se štejejo ceste, javna razsvetljava, vodovod in kanalizacija.